Περί / About

Λοιπόν λίγα λογάκια για μένα. Ζω στην Λεμεσό, στην Κύπρο. Κάποτε έλεγα και την ηλικία μου εδώ αλλά άστο πια γίνεται πονεμένο θέμα σιγά σιγά.. τόσο που τελευταία επαναλαμβάνω στον εαυτό μου την ηλικία μου και παθαίνω μια αποπροσωποίηση.. δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί σε μένα.. Είναι τόσο απαίσιος που αν τον αντιστρέψεις πέφτεις στα βαθιά γεράματα. Κι αυτό είναι το μόνο κλου που θα σας δώσω.
 
Λατρεύω τη θάλασσα κι ευτυχώς ζω κοντά της ολόχρονα. Γι' αυτό προσπαθώ όσο συχνά μπορώ να τη χαίρομαι με βόλτες και όταν το επιτρέπει ο καιρός με κολύμπι.
η απόβάθρα της Λεμεσού φώτο από www.inside.com.cy
Είμαι ρομαντική και αυθόρμητη, μερικές φορές ακόμα και παρορμητική θα έλεγα.
 
Στους άλλους εκτιμώ πολύ το χιούμορ γιατί είναι για μένα το αλατοπίπερο της ζωής. Μ'αρέσει να χαμογελώ και να κάνω πλάκα, με κάνει να αισθάνομαι καλά και χαρούμενη με μένα και τους άλλους γύρω μου. Χαρακτηριστικό όμως της διάθεσης μου είναι τα πολλά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν τους άλλους κι ειδικά αυτούς που είναι κοντά μου, στην παραφροσύνη.

Ασχολούμαι με το ιντερνετ απ'το 1999 και το αγαπώ πολύ. Περνούσα καθημερινά αρκετές ώρες online τόσο για δουλειά όσο και για διασκέδαση, μέχρι που ήρθε στη ζωή μου η κορούλα μου και ανέτρεψε πολλά δεδομένα. Αν δεν υπήρχαν computer και διαδίκτυο, η ζωή μου σίγουρα θα ήταν πάρα πολύ διαφορετική σε πολλά επίπεδα και με ποικίλους τρόπους.

~

Το Φεβρουάριο του 2012 έγινα για πρώτη φορά μαμά μιας μικρής κουκλίτσας, που την αγαπώ όσο κανένας και τίποτα άλλο στον κόσμο. Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη, και η γέννα το ίδιο και μου άρεσαν πολύ σαν εμπειρία, γι΄αυτό η κορούλα μου έγινε μεγάλη αδελφούλα κι απέκτησε ένα δυναμικό, σκανταλιάρικο και γελαστό αδελφούλη.


 ~

Αγαπώ όλα τα ζώα στεριάς και θάλασσας, σκυλάκια, γατάκια, γαϊδουράκια, λιονταράκια, πιθηκάκια, ψαράκια, αστερίες, δελφίνια, φάλαινες, καρχαρίες lol

Αυτά τα λίγα για μένα. Θα προσθαφαιρέσω στοιχεία στη συνέχεια και φωτογραφίες.

Ο Μάης κι ο χρόνος

Όπου ναναι βγαίνει ο Μάης και αισθάνομαι ότι μόλις έχει μπει.