6 Δεκ 2017

Εννιά χρόνων μπλογκ!

Αλήθεια γιορτάζει το μπλογκακι μου τα 9 χρόνια του!


Είναι λες και πέρασαν 8 ζωές από το 2008 που έγραψα το πρώτο ποστ και ναμαι εδώ τόσα χρόνια μετά σε άλλη φάση. Ελπίζω να έχω μπλογκ στα επόμενα χρόνια και να έχουν αλλάξει τα πάντα και πάλι γιατί μόνο έτσι η ζωή είναι ενδιαφέρουσα.

Επίσης ελπίζω να έχω φύγει από τη δουλειά που είμαι τώρα γιατί δε μου αρέσει και είναι υπερβολικά ψυχοφθόρα.

3 σχόλια:

  1. Είχα πολύ καιρό να περάσω, πρέπει να είναι 7-8 χρόνια από τότε που σταμάτησα να συμμετέχω σε blogs σαν nicos00 και έκλεισα τα δικά μου, το "stupidity" και το "συρτάρι". Χθες μου θύμησε αυτές τις εποχές ένας παλιός συμμαθητής και είπα να μπω να δω αν γράφεις ακόμα. Χαίρομαι που είσαι ακόμα εδώ, πράγματι 9 χρόνια δεν είναι λίγα. Κι εγώ ελπίζω να έχεις blog στα επόμενα χρόνια, και μια δουλειά ευχάριστη, και ό,τι άλλο σε κάνει χαρούμενη. Καλή χρονιά, με υγεία και χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Νίκο. θυμάμαι τα μπλογκ σου και τη χρυσή εποχή των μπλογκ. Μακάρι να είχα χρόνο και θα έγραφα συχνότερα σίγουρα. Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/2/22, 8:20 μ.μ.

    Top 9 videos by youtube - videodl.cc
    Top 10 videos by YouTube youtube to mp3 · 1. Football · 2. PGA · 3. NCAAF · 4. Horseshoe · 5. Golf · 6. Motorbike · 7. Hockey · 8. NASCAR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...