4 Οκτ 2013

Πανωλεθρία! Κλααααψ κλαααψ!

Καθόμουν που λέτε χθες αμέριμνη και άνετη στον καναπέ κι έκανα ζάπινγκ την ώρα των ειδήσεων όταν σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η φοβερή και τρομερή είδηση από το ΡΙΚ ότι αποφάσισε να μην συμμετάσχει φέτος στι Γιουροβίζιον. Έτσι απλά, λιτά και χωρίς φαμφάρες μας έκοψε το όνειρο για τρελλά γέλια που κάνουμε κάθε χρόνο.



 Τώρα τι έχουμε να περιμένουμε αγαπητοί μου; Χωρίς Γιουροβίζιον πως θα κυκλοφορήσουμε στη ζωή και στην Ευρώπη;
Τι όμορφη βραδιά περάσαμε πέρυσι στην επιλογή του τραγουδιού που θα τραγουδούσε η Ήβη Αδάμου! Τι πρίο, τι νάζι τη στυλ είχε ο παρουσιαστής! Τι ζωή και τρέλλα είχε το κοινό που μόνο που δεν έπεσε από τις καρέκλες του απ’τον ύπνο που το’χε πιάσει. 
Φέτος αλι και τρισαλι τίποτα από όλα αυτά δε θα χαρούμε. Τίποτα δε θα μας κρατήσει ζωντανούς, κεφάτους, τίποτα δε θα μας κάνει να γελάσουμε μέχρι δακρύων. 
Και το χειρότερο είναι πόσο λίγο χρόνο έδωσαν να ανακοινώσουν κάτι τόσο σημαντικό που επηρεάζει όλη μας την πατρίδα, το μέλλον μας, τη ζωή μας ολόκληρη. Λίγα δεπτερόλεπτα κύριες και κύριοι. Μια ψυχρή ανακοίνωση και πάπαλα το όνειρο. 


 Για να καταλάβετε αγαπητοί μου πόσο τραυματικό είναι όλο αυτό για μένα αξίζει μόνο να σας πω ότι την τελευταία φορά πυο η Κύπρος δε συμμετείχε στο διαγωνισμό ήταν το 1988 όταν ήμουν 12χρονών και είχα πληγωθεί και τότε σφόδρα. Τόσο που ακόμα θυμάμαι εκείνη ποια συγκεκριμενη χρονιά δε είχαμε συμμετάσχει. Όμως δεν πίστευα ούτε βεβαίως περίμενα να τη ξαναζήσω. Σκεφτόμουν ότι ήταν μια κακιά στιγμή και πάει πέρασε έμεινε στο παρελθόν σαν μια κακή ανάμνηση.
Τώρα τι εκπομπές θα κάνει το ρικ για τη συμμετοχή μας το 2014; Γιατί πέρυσι είχαν κάνει καλές εκπομπές με αναδρομή στα τραγούδια που
κέρδισαν το διαγωνισμό η μια και με αναδρομή στις κυπριακές συμμετοχές η άλλη. Αυτή τη χρονιά θα υπάρχει ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό. Κλααααααψ. Κρίμα κρίμα κρίμα
Δεν μπορούσαν να βρουν μια λιγότερο δραστική λύση όπως είχε κάνει η ερτ άλλες χρονιές; Δηλαδή να μη στείλουν εκπρόσωπους του σταθμού στη χώρα διεξαγωγής (ποια είναι φέτος ούτε που θυμάμαι...) και να βάλουν τον συμμετέχοντα να πληρώσει τα έξοδα του. Έτσι είχε πάει ο Λουκάς Γιώρκας αν δεν κάνω λάθος για την Ελλάδα και μια χαρά τα πήγε το παιδί.
Αλλά αυτοί όχι, αμέσως κόψιμο της συμμετοχής! Άκαρδοι!
Ευτυχώς που η μη συμμετοχή δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε και να ψηφίσουμε στον τελικό ή σε ένα από τους ημιτελικούς γιατί αν σήμαινε κάτι τέτοιο ποιος θα έδινε το 12αρι στην Ελλάδα; Έ ποιος;!!


6 σχόλια:

  1. μου εδωσες το χαριστικό χτύπημα της ημέρας σήμερα!
    πολύ κατάκαρδα πηραν τις αποτυχίες τους οι Κύπριοι ή την κρίση... λίγη αισιοδοξία αδέρφια!!!!!
    χαχαχαχαχαχα να'σαι καλά με έκανες να γελάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις!
      όντως το πήραν κατάκαρδα οι ρικ-αδες και έτρεξαν να απομακρυθουν απτο διαγωνισμο παρά να τολμήσουν να μη στειλουν 2-3 οικογενειες του σταθμου για διακοπές όπως κάθε χρόνο...

      Διαγραφή
  2. Αχ τραγωδία. Φαντάσου να μην πάμε ούτε εμείς και να μην έχουν τα κουτσομπολίστικα υλικό! Σοκ, σοκ σου λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε όχι να μην πάει ούτε η ελλάδα!! εκεί να δεις πόνο οδυρμο κ καρδιοκτύπι! ούτε να το σκεφτομαι δε θέλω.
      τα κουτσομπολιστικα θα βρουν τι να δειξουν με τους λογους της αποχης κτλ :)

      Διαγραφή
  3. κλαψ, λυγμ, αχ-βαχ, αμάν... γεια σου Daisy... επέστρεψα στη μπλογκόσφαιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...