8 Φεβ 2011

Προς όλες τις εταιρίες-σπαμερς

'Αγαπητές' μου εταιρίες σπαμερς 
που ανακαλύψατε-πληρώσατε ακριβά-κλέψατε το μέηλ μου για να με σπαμάρετε μέχρι αηδίας και να μου λέτε κάποτε, στο τέλος του ηλίθιου διαφημηστικού σας μέηλ ότι μπορω να κάνω unsubscribe από το άθλιο μέηλ σας στο οποίο ΠΟΤΕ των ποτών δεν έχω κάνει subscribe σας έχω νέα: 
Η google η θαυμαστή αυτή εταιρεία που μας πρόσφρει το gmail μας δίνει μια εξαιρετική δυνατότητα, να φιλτράρουμε όλα τα απαίσια-βαρετά-χαζά μέηλ σας πατώντας ένα κουμπάκι που για όσους ξέρουν αγγλικά λέει "REPORT SPAM" και να καθαρίζουμε μαζί σας κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Κάθε φορά που θα μου στέλνετε από δω και μπρος τα απαίσια-βαρετά-χαζά μέηλ σας θα καταλήγουν κάθε φορά στον κάλαθο αχρήστων χωρίς να τα βλέπω και θα τα deletaro μαζί με όλα τα άλλα σκουπίδια χωρίς δεύτερη σκέψη. 
Γι'αυτό συνεχίστε να ανακαλύπτετε-πληρώνετε ακριβά-κλέβετε-ή ό,τι άλλο χαζό κάνετε για να αποκτήσετε το μέηλ μου κι εγώ με χαρά ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ.
Μετά βδελυγμίας,
πρωήν υποψήφια πελάτης σας που πια ούτε με σκουπόξυλο δε θα σας πλησιάζει

20 σχόλια:

  1. για πες για πες;; και τι κάνουμε τώρα;
    καλησπέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες τα ντε!!!!!!
    που στο καλο μας βρισκουνε δεν μπορω να καταλαβω!!
    Ξεσπασε!!
    Φιλί γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/2/11, 4:16 μ.μ.

    Παιδιά ξερετε που σας βρίσκουν; Στα προφίλ των ιστολογίων μας, φαινονται τα mail μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΑ e-mail ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ.ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι μεγάλο πρόβλημα, και τα μέηλ και τα μηνύματα στο κινητό :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποτέ λοιπόν mail στα blog μας !!!

    Αι σιχτιρ πια !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει μήπως report spam και στα σταθερά τηλέφωνα; Γιατί με παίρνουν συνεχώς για να μου προσφέρουν δάνεια (και εγώ που νόμιζα ότι τα έχουν κόψει - κρίσις σου λέει μετά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαμός γίνεται, χαμός. Και δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με το κωλο spam. ΝΤΙΛΙΤ ΝΤΙΛΙΤ κουράστηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει τα e-mail, πατάς ένα delete και καθάρισες, εκείνα τα τηλέφωνα είναι το πιο ενοχλητικό από όλα... Να είναι καλά ο ΟΤΕ και τα δωρεάν αστικά - υπεραστικά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΟΥΛΗ τι να κάνουμε πέρα απ'το να τους υπενθυμίζουμε πόσο αρνητικές είναι οι πρακτικές τους που τελικά αντι για διαφήμιση καταντούν δυσφήμηση
    Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. next_day μου που μας βρίσκουν; Εύκολα. Απ'τα forward μεηλ που δεν σβήνουν από μέσα τα μέηλ στα οποία τα στέλνουν και πέφτουν στα χέρια τους!
    Εγώ ξέσπασα μια χαρούλα :)
    Φιλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Coula μου πίστεψε με εκεί είναι το τελευταίο μέρος. Μας βρίσκουν με χίλιους άλλους τρόπους και με αυτόν που λες. Εγώ πάντως έχει πολυ καιρό που το αφαίρεσα απ'το προφιλ μου αλλά αυτό δεν πτοεί κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. SΚΡΟΥΤΖΑΚΟ μου το'χω αφαιρέσει ήδη. Μας βρίσκουν κι απ'τα forward mail που αφήνουν το μέηλ μας εκεί μέσα και τα στέλνουν όπου βρουν. Άσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ουφ! μου τα μηνύματα στο κινητό είναι πολύ σπαστικά. Προσωπικά είχα σπαστεί πολύ από μια εταιρεία που μου έστελνε χωρίς να είμαι καν πελάτης ποτέ και έστειλα παράπονο στην Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση που έχει στην ιστοσελίδα της. Και μάλιστα το παράπονο ήταν ενυπόγραφο και ονομαστικό. Μετά από κάποιους μήνες μου έστειλαν επιστολή ότι η συγκεκριμένη εταιρία τιμωρήθηκε με 4000 ευρώ πρόστιμο. Μπορεί να μην είναι σοβαρό πρόστιμο αλλά τουλάχιστον θα το σκεφτούν δυο φορές πριν το ξανακάνουν θέλω να πιστεύω.
    Καλά κάνουμε όλοι μας να καταγγέλουμε αυτούς που μας ενοχλούν γιατί όταν σωπαίνουμε είναι λες και τους λέμε ότι τα κάνουν όλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελευθερία μου ακριβώς ποτέ. Και να ζητήσουμε σε φίλους και γνωστούς που μας στέλνουν forward μέηλ να τα στέλνουν σε bcc που δεν φαίνεται που πάνε στους άλλους παραλήπτες και επίσης να σβήνουν όσα ίσως βρίσκονται στο κείμενο του μέηλ ώστε να μην μπορούν οι εταιρείες με ένα forward να αποκτήσουν χιλιάδες μέηλ που λειτουργούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κωνσταντίνε Καντακουζηνέ καλωσόρισες :)
    Στα σταθερά μάλλον όχι. Αν και μπορείς να καταγγείλεις ότι σε ενοχλούν στον ΟΤΕ.
    Δάνεια σου προσφέρουν ε; Προσπαθούν να βρουν θύματα μάλλον.
    Ευτυχώς στο σταθερό σπάνια με έχουν ενοχλήσει. Μόνο για έρευνες και συνήθως απαντώ γιατί έχω κάνει ερευνήτρια και ξέρω τι σημαίνει να μη βρίσκεις κανένα προθυμο να ανταποκριθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ex Estrella μου δε σου τα στέλνει ο παροχέας του μέηλ κατευθείαν στα σπαμ; Γιατί αν τα στέλνει αμέσως εκεί απλά αδειάζεις το φάκελο των σπαμ και καθάρισες. Εγώ αυτό κάνω. Πολύ σπάνια μου έρχονται σπαμ στο κανονικό inbox. Μήπως να αλλάξεις εταιρεία; Το gmail είναι άψογο! Τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mikre Aliti μα και στο σταθερό όταν σε ενοχλούν μπορείς να τους καταγγείλεις. Δε δικαιούνται να σε ενοχλούν. Αν τους έχεις ζητήσει να σταματήσουν κι αυτοί συνεχίζουν μπορείς να κάνεις καταγγελία. Ψάξετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αυτό κάνω κι εγώ στο yahoo mail μου. σπαμάρω τους σπάμερς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. xaxaxaxa mahler αυτό μου θύμισε το 'μαύρο στον μαυρογιαλούρο!' :)))))
    καλά κάνεις! πάνω τους!

    υγ. και επιμένω γιατί είμαι σίγουρη, είσαι πολύ καλός φοιτητής ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...