8 Δεκ 2009

Ροζ συννεφάκια

Έβγαλα φωτογραφίες από ροζ συννεφάκια σήμερα το πρωί και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας. 






Μα δεν είναι φοβερά και τρομερά τα σύννεφα αυτή την εποχή; Δίνουν άλλο χρώμα στον ουρανό κι η έντονη αντίθεση ολογάλανου ουρανού με διάσπαρτα ροζ συννεφάκια την ώρα που ανατέλει ο ήλιος είναι απίστευτα όμορφη. Δε χορταίνω να βγάζω φωτογραφίες. Είναι κάτι θετικό που 'χει το ξύπνημα πριν την ανατολή του ήλιου! ;)

Ευτυχώς που μπήκε η φωτογραφική στα κινητά και ανά πάσα στιγμή μπορω να αποθανατίσω ό,τι μου τραβήξει την προσοχή. Υπήρχε μια φάση που αν ήθελα να δω πως είναι τα μαλιά μου και δεν είχα καθρεφτάκι έβγαζα μια φωτογραφία στο κινητό και.. κοίταγα lol 

Φυσικά αυτοί που ασχολούνται με φωτογραφία θα πουν, και θα 'χουν δίκιο, ότι οι ψηφιακές φωτογραφίες και ειδικά αυτές των κινητών, δεν έχουν καθόλου καλή ευκρίνια, ποιότητα και τα συναφή. Έλα όμως που το κινητό έγινε η προέκταση του χεριού και το 'χουμε παντού μαζί. Ενώ τη φωτογραφική την κουβαλάμε μόνο όταν θεωρούμε ότι κάτι θα υπάρχει που αξίζει να αποθανατιστεί. Έτσι βγαίνουν κι οι στημένες πόζες. Αντίθετα με τη κάμερα του κινητού πόσες παλαβές και χαζές φωτογραφίες έβγαλα δε λέγεται. Οι περισσότερες είναι και φυσικές. Γι'αυτό μου αρέσουν στην τελική καλύτερα. 


Για να μην θυμηθώ τώρα τα βίντεο που τράβηξα με το κινητό. Το πιο σημαντικό για μένα είναι αυτό που τράβηξα πριν μερικά χρόνια κι αποθανάτισα με αυτό τη γιαγιούλα μου να μιλά και να τραγουδά. Είναι δέκα λεπτά βίντεο αλλά επειδή ήταν σε στιγμές χαράς έχει μαζέψει μέσα του όλο το χαρακτήρα και το μπρίο της που άλλο είναι να τα θυμάσαι κι άλλο να τα βλέπεις ζωντανά. Φυσικά από τότε που πέθανε δεν μπόρεσα να το ξαναδώ ολόκληρο γιατί κάθε φορά που το βάζω με πιάνουν κάτι γοερά κλάματα και καταλήγουν σε λυγμούς. 

Κοίτα να δεις τι μου 'ρθε στο μυαλό από μια απλή ανάρτηση για το θαύμα της κάμερας στα κινητά..


Άντε και μια τελευταία φωτογραφία που έβγαλα πριν ένα χρόνο την ίδια εποχή, έτσι για να κλείσει θετικά η ανάρτηση.




8 σχόλια:

  1. Τωρα που έχουν βγει και φωτογραφικές μηχανές τσέπης μπορούμε να απαθανατίσουμε την κάθε στιγμή και αυτό μ αρέσει πολύ.
    Και τα ροζ συννεφάκια σου είναι τέλεια την στιγμή της δύσης του ηλίου.
    Βλέπεις πόσο τυχεροί είμαστε που η τεχνολογιά αυτή μας έδωσε την δυνατότητα να βλέπουμε στιγμές χρόνια πίσω :))

    καλό βράδυ
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα κουκλα,εκει στην κυπρο εχει παντα καλοκαιρι και εισαι τυχερη αφου βλεπεις παντα ηλιο!


    ωραια χρωματα ,πορτοκαλοροζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταλγματιά μου γλυκιά ναι η τεχνολογία είναι μεγάλη βοήθεια και την εκμεταλλεύομαι δεόντος ;)
    Οι φώτος είναι από ανατολή κι όχι δύση του ήλιου..
    Φιλιά

    spy_force Καλημέρα Στελλίτσα μου. Και ζέστη να μην έχει εδώ τον ήλιο τον βλεπουμε σχεδόν καθημερινά. Μ'αρέσει :) Κόπιασε κανένα ταξιδάκι βρε! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημασία έχει να "πιάνεις" τη στιγμή.
    Η ευκρίνεια και η ποιότητα είναι καλές αλλά στην αποτύπωση στιγμών, δεν είναι υποχρεωτικές.
    Άλλωστε, ένα κινητό είναι πάντα μαζί σου ενώ μια φωτογραφική μηχανή τις περισσότερες φορές είναι ξεχασμένη στο σπίτι. :)
    Πολύ όμορφα τα σύννεφα!
    Κι' εγώ λατρεύω τον ουρανό του Χειμώνα!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχες φωτογραφίες.
    Πολύ ωραίες...
    Καλημέρα σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Lilith μου χαίρομαι που σου άρεσαν. Ο ουρανός του χειμώνα είναι πιο ενδιαφέρον γιατί δεν είναι όλο μπλε-μπλε-μπλε έχει σύννεφα, αντακλάσεις του ήλιου στα σύννεφα κι άλλα όμορφα και ενδιαφέροντα.

    Stratos καλή σου μέρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και καλά έκανες και τα μοιράστηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...