2 Ιουν 2019

Πλήρωσε τώρα

Ερωτεύεσαι μέσα από μια οθόνη άνθρωπο που δεν ξέρεις, ζει χιλιάδες μίλια μακριά και δεν θα δεις ποτέ σου; Ναι ερωτεύεσαι. Και μάλιστα υπερβολικά παθιασμένα. Τόσο που έστω για πολύ λίγο γίνεται η ζωή σου. Αναπνέεις για ένα του μήνυμα. Ξυπνάς και κοιμάσαι με τη σκέψη του.
Θες να ανοίξεις μια μικρή σχισμή να κουρνιασεις μέσα του να ξεκουραστείς. Αντίθετα αυτό που καταφερνεις με το πάθος και την ένταση των συναισθημάτων σου είναι να τον απομακρύνεις, να τον διώξεις. Όσα όνειρα έκανες τα έκανες μόνη σου. Το όνομά του που έκανες πρόβες να το πεις αν ποτέ σε έπαιρνε τηλέφωνο, τώρα δεν θα το πεις σε εκείνον ποτέ. Σαν ένας διάττοντας αστέρας πέταξε ψηλά και κάηκε απίστευτα γρήγορα.
Και τώρα; Τώρα τίποτα. Μαζεύεις τα κομμάτια και προχωράς με ακόμα ένα πόνο, ακόμα μια πληγή, λες κ δεν είχες αρκετές. Προχωράς γιατί τι επιλογή έχεις; Δεν έχεις δεν σου άφησε, δεν ήθελε να σου αφήσει. Καλά έκανε προστάτευσε τον εαυτό του στο κάτω κάτω. Εσύ δεν το έκανες. Εσύ αφέθηκες, δόθηκες, ένιωσες. Πλήρωσε τώρα τα σπασμένα. Δε θα μεινεις να χρωστάς ούτε σεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...