6 Φεβ 2011

"Να προλάβω κι όπου να'ναι"

Στην εταιρεία που δουλεύω η τουαλέτα είναι παραδίπλα απ'τη ρεσεψιόν. Γι'αυτό το λόγο την κλειδώνουμε μπας και μπουκάρει κανείς απ'τις σκάλες και μας την 'στολίσει'. Την Τετάρτη το πρωί όμως η νέα καθαρίστρια θεώρησε καλό να αφήσει την πόρτα ανοιχτή για να στεγνώσει το σφουγγαρισμένο πάτωμα μιας και δεν έχει παράθυρο μόνο εξαερισμό ο χώρος. 

Σε μια φάση πάω στη ρεσεψιόν και βρίσκεται εκεί κι η β.διευθύντρια η κ.Μαρία και μιλάμε μαζί με την ρεσεψιονίστ όταν εμφανίζεται μια γριούλα με κόκκινο τσεμπέρι κι ένα μπαστούνι να βγαίνει κουνιστή και λυγιστή απ'την τουαλέτα. Τη βλέπει η κ.Μαρία και της λέει "Τι κάνετε εκεί; Οι τουαλέτες είναι για το προσωπικό!" Για να εισπράξει την απάντηση "Αγαπητή μου σε πληροφορώ οι τουαλέτες σας είναι χαλασμένες! Να τις διορθώσετε! Δεν είναι κατάσταση αυτή!" Άφωνη σχεδόν η συνήθως ετοιμόλογη κυρία Μαρία της λέει ξέπνοα "Δεν έπρεπε να μπείτε καθόλου." 

Φεύγει η γριούλα στις σκάλες και συνειδητοποιούμε ότι  για να βγει  απ'την τουαλέτα δεν είχε ανοιξει την πόρτα άρα.. οι πόρτες όση ώρα έκανε τη 'δουλειά' της ήταν ορθάνοιχτες! Τότε ήταν που σκάσαμε κι οι τρεις σε τόσο δυνατά γέλια που δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε. 

Όταν συνήλθα κάπως απ'τα γέλια και με μια έντονη υποψία στο μυαλό πάω μέσα και τι να δω; Το κάθισμα πιτσιλισμένο, το πάτωμα γεμάτο κάτουρο και τη λεκάνη το ίδιο. Εμ γι'αυτό μας έβαλε τις φωνές η γριούλα. Για να καλύψει τις αταξίες της που δεν ήξερε πως να τραβήξει καζανάκι! Έχουμε βλέπετε high tech καζανάκι και σιγά μην το έβρισκε η γριούλα που θα έψαχνε σίγουρα την αλυσιδίτσα.

Μετά σχολιάζαμε πόσο φτηνά τη γλυτώσαμε από το να δούμε σε live link τη γριούλα ξεβράκωτη. Άσε που θα γινόταν η εταιρεία ρεζίλι με το ακατάλληλο θέαμα που άθελα της θα πρόσφερε στους περαστικούς. 

Από τότε έχει δώσει οδηγίες η κ.Μαρία στην καθαρίστρια να μην αφήνει ξεκλείδωτη την πόρτα της τουαλέτας για κανένα λόγο για να'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Σήμερα είδα την ίδια γριούλα να περιφέρεται στις σκάλες ,αλλά ευτυχώς η τουαλέτα μας ήταν κλειστή και ασφαλισμένη από 'επιθέσεις'. 

Όχι πως δεν τη λυπήθηκα και λίγο που δε θα μπορούσε να κρατηθεί και μπούκαρε όπου βρήκε, αλλά αυτή η αναίδεια και το θράσσος της να μας βάλει και τις φωνές για το δήθεν χαλασμένο καζανάκι ήταν αστείο κι εντελώς απρόσμενο.


Ορίστε κι ένα site αφιερωμένο στις περίεργες κι αστείες τουαλέτες :)

Πως σας φαίνεται αυτή κορίτσια; 

Ή αυτή για τους ποδοσφαιρόφιλους;

Αυτή για όσους θέλουν να περνούν το χρόνο τους επικοδομητικά εκεί μέσα.. :)))))

Τέλος αυτή για μας τους εθισμένους, κολημένους στο νετ!

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/2/11, 7:34 μ.μ.

    Καημένη....φανταζεσαι να ηταν αστεγη;

    Εγω πολυ στεναχωριεμαι σαν βλεπω τετοιες καταστασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για το καζανάκι άντε δεν το βρήκε αλλά τη πόρτα;;;!!!!
    πάντως εγώ τη καταλαβαίνω, ξέρεις κατούρημα που έχω ρίξει στα μακντόναλτς στο Σύνταγμα;! :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή για ποδοσφαιρόφιλους έχει γκολπόστ για να ‘σημαδεύουν’ σωστά;
    Μάλλον είναι καλή λύση για όλους τους άνδρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το ξέρεις ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση; Μπορεί να μην ήξερε να τραβήξει το καζανάκι η γριά, αυτό όμως το ήξερε. :)))
    Η τουαλέτα με το λαπτοπ και τα ηχειάκια, είναι όλα τα λεφτά, αν και εγώ, φυσικά, θα προτιμούσα αυτή με τις βιβλιοθήκες. :)

    Φιλιά πολλά!!!

    ΥΓ: Αυτή με τις πινέζες, είναι για φακίρηδες, να υποθέσω; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θα πάρω αυτή με τις πινέζες χαχαχα
    καλό βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Coula μου κι εγώ τη λυπήθηκα αλλά άστεγη δεν ήταν γιατί ήταν πολύ καλά τα ρούχα της και καθαρή και πλυμένη φαινόταν. Απλά θα έφτασε εύκολα και γρήγορα σε σημείο που δεν άντεχε, είδε και την τουαλέτα έτοιμη και πρόθυμη και μπουκαρε :)
    Την επόμενη μέρα που την είδα δεν είχε το ίδιο πρόβλημα. Στεκόταν όμως με το μπαστούνι σε πολεμική θέση, σηκωμένο κι έτοιμο να κτυπήσει όποιον βρει, ποιος ξέρει ποιος θα την νευρίασε.
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουφ μου μάλλον δεν προλάβαινε ούτε την πόρτα να κλείσει! :)
    Στα μακντολατς κι εγώ παλιά που ήμουν φοιτήτρια ήταν το μέρος που πήγαινε όταν δεν είχα άλλες επιλογές. Είναι κοινές οι τουαλέτες εκεί άλλωστε. Όμως δε θα πήγαινα σε μια άσχετη πολυκατοικία να μπω κάπου και να κάνω την ανάγκη μου νομίζω. Φυσικά είναι να μην βρεθείς στην ανάγκη. Τουλάχιστον απέφυγε να τα κάνει πάνω της! Υπάρχουν και χειρότερα.
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Athens Girl ναι είδες; Μπορούν να στοχεύουν να βάλουν γκολ με το μπαλάκι και να περνούν την ώρα τους :)))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Lilith μου το ξέρω και προφανώς το ήξερε κι η γριούλα :)
    Κι εγώ αυτη με τις βιβλιοθήκες θα προτιμούσα φτάνει να είναι άνετο το κάθισμα :))))))))))))))
    Φιλιά πολλά!

    υγ. αυτή με τις πινέζες είναι για φακίρηδες ή για να διώχνει τους ανεπιθύμητους ίσως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΟΥΛΗ εκπαιδευόμενος φακίρης θες να γίνεις; :)
    Χάρισμα σου χαχα
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...