12 Μαΐ 2011

Πάει κι αυτό..;

... το άλτερ.. πνέει τα λίσθια πολύ φοβάμαι..

Έβγαλε χθές το βράδυ την ανακοίνωση του που πολλοί και πολλές είδαμε..


Και προσωπικά πίστεψα ότι μας είχε τελειώσει εντελώς. Τελικά ήταν κίνηση των εργαζομένων που καλά έκαναν να διεκδικήσουν όλα όσα δικαιωματικά τους ανήκουν. Εδώ μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα των απλήρωτων εργαζομένων και βίντεο από χθες με το πέσιμο της κάρτας.

Το θέμα σε όλα όσα γίνονται δεν είναι τα λεγόμενα 'ονόματα' του σταθμού που έτσι κι αλλιώς έχουν δικές τους δουλειές και εύκολα θα κανονιστούν κάπου, αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Το θέμα είναι όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι εκεί που έχουν τόσο καιρό να πληρωθούν και απ'αυτούς εξαρτώνται τόσες οικογένειες.

Είναι απαράδεκτο μια επιχείρηση να καρπώνεται τον κόπο του εργαζομένου με τέτοιο τρόπο και να τον αφήνει απλήρωτο και στο δρόμο. Με την τωρινή κατάσταση που θα βρουν δουλειά αυτά τα άτομα; Που μακάρι να μη χρειαστεί να ψάξουν και να ξαναεπαναλειτουργήσει το κανάλι για να μη χάσουν τις δουλειές τους. Αλλά όλα αυτά νοουμένου ότι θα πληρωθούν! Αλλιώς τι σόι δουλειά έχει κανένας αν δεν πληρώνεται;

Σήμερα επανήλθε απ΄ότι φαίνεται το σήμα του σταθμού με επαναλήψεις. Για να δούμε.

13 σχόλια:

  1. Από το κακό στο χειρότερο!!και ναταν μόνο το ΑΛΤΕΡ;
    τα ιδια σκατά και εδώ στο ναυπηγείο...
    Τι να πεις ,μέχρι ποτέ θα κοιμόμαστε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς αυτοί που θα μείνουν απλήρωτοι είναι οι μικροί των 600 ευρώ. Το κανάλι θα το πάρει ο Χατζηνικολάου μετά την πτώχευση αυτό είναι κοινό μυστικό, ο Αυτιάς δουλεύει ήδη στην Κύπρο, ο ιδιοκτήτης Κουρής έχει το Κόντρα. Μια χαρά λοιπόν για τα μεγάλα κεφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξανάπαιξε εχθές το βράδυ η συγκεκριμένη οθόνη. Δεν λυπάμαι κανέναν. Να κλείσουν όλα τα κωλοκάναλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mahler μου σε βρίσκω καλά ενημερωμένο. Είδα χθες τον Αυτιά στο Έξτρα που'ναι στη Λεμεσό κι έπαθα ένα ψιλοσοκ :))))))
    Δεν είναι για να τον αποφύγουμε! Κάπου διάβασα όμως ότι ηρθε για τις εκλογές που έχουμε στις 22 του μήνα και μετά πάπαλα. Δεν είναι κανένας μεγάλος σταθμός το Έξτρα να τον κρατήσει σε μόνιμη βάση. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Δεν ξέρω.
    Όσο για τον Χατζηνικολάου ας το πάρει αφού είναι 'μάγκας'.. Το θέμα είναι αν το πάρει να ξοφλήσει και τους εργαζόμενους.
    Το Κόντρα είναι του Κουρή;!!! Μα πως επιτρέπουν σε όσους έφαγαν και τρώνε και κοροιδεύουν τους εργαζομένους να έχουν του κόσμου τα χρέη και να κάνουν νέες επιχειρήσεις;!! ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. the elf την είδα κι εγώ. Γιατί δεν τους λυπάσαι; Τι να κάνουν τώρα; Πως να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειες τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΦΡΑΣΟΥ μου χίλια δίκια έχει ο μάλερ.
    Για να δούμε τι θα γίνει μ'αυτή την ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υποθέτω ότι στις μέρες που διανύουμε, το να έχεις μια δουλειά και να μην πληρώνεσαι είναι καλύτερο από το να κάθεσαι στο σπίτι άνεργος και να μην πληρώνεσαι. Τουλάχιστον, στην πρώτη περίπτωση έχεις μια ελπίδα.
    Εκεί φτάσαμε...

    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε Lilith μου δε θέλω να δεχτώ και να πιστέψω ότι φτάσαμε τόσο χαμηλά που υποστηρίζουμε κάτι τέτοιο! Αν είναι δυνατό!
    Αυτοί θα δέχονταν το αντιθετο; Να μην πατάμε και να πληρωνόμαστε; Άρα γιατί να γίνουμε κορόιδα του καθενός για τον αέρα;
    Έχουμε φτάσει σε τέτοια κατάντια που όλα τα κεκτημένα των εργαζομένων θα τα χαρίσουμε; Ξεχνώντας ότι κερδήθηκαν αφού χύθηκε πάρα πολύ αίμα;
    Όχι δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Αυτές οι περιπτώσεις είναι η εξαίρεση και έτσι πρέπει να παραμείνουν.
    Αλλιώς ας καθόμαστε όλοι σπίτια μας. Να παράγουμε το φαί μας και να μη δουλεύουμε. Να πάνε οι κοινωνίες μας πίσω 500 χρόνια.
    Όχι δουλειά χωρίς αμοιβή. Δεν είμαστε δούλοι κανενός! Και στο χέρι μας είναι να μην αφησουμε να μας κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μα δεν θα εξοφλήσει κανέναν αυτό είναι το θέμα. Το κανάλι θα κηρύξει πτώχευση, ο Χατζή θα αγοράσει την συχνότητα, θα μετονομάσει τον σταθμό κάνοντάς τον άλλη εταιρία και οι εργαζόμενοι δυστυχώς θα πάρουν τα 3 μου. Αυτό είναι που με εξοργίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μα καλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι ώστε αν δεν τους ξοφλήσουν να μην μπορεί να πουληθεί ο σταθμός;
    αν κάνει κάτι τέτοιο ο κατάπτυστος δε θα δω ποτέ τον νεό σταθμό που να μεταδίδει 2α παρουσία σε απευθείας μετάδοση! αμα πια τους σιχάθηκα όλους! έτσι έρχομαι να την κάψω να ησυχάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σου είχα αφήσει σχόλιο εδώ,(ξέρω, ξέρω )έλεγα λοιπόν οτι τα ίδια σκατά συμβαίνουν και εδώ στο ναυπηγείο...
    Φιλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΟΥΛΗ μου αυτές οι συμπεριφορές πρέπει να εκλείψουν. Πόσο καιρό να καρπώνονται τον κόπο τοπυ κόσμου;
    Ελπίζω σύντομα να διορθωθούν τα πράγματα. Όσοο όμως δε γίνεται κάτι τέτοιο το μόνο που μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι είναι να διεκδικούν τα δικαιωματα τους με ΟΛΟΥΣ τους τρόπους που μπορούν.
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...