12 Απρ 2011

Οι φυλές των μπλογκερ

Όσοι κυκλοφορούμε στην μπλογκογειτονιά εδώ και κάποια χρόνια έχουμε γνωρίσει μέλη αυτών των φυλών ή ανήκουμε σε μια ή και σε πολλές από αυτές. 

Η λίστα κατ'ουδένα λόγο δεν εξαντλεί το θέμα. Αν βρείτε φυλές που παραμέλησα να μου τις πείτε!

Οι μπλογκερ/IT specialists ξέρουν τα πάντα για το μπλογκιν' τουλάχιστον μια εικοσαετία. Ασχολούνται επαγγελματικά με τους η/υ, ξέρουν γλώσσες προγραμματισμού, κολπάκια, όλα τα νέα της αγοράς και έχουν την ώρα και την όρεξη να τα μοιραστούν μαζί μας. Είναι οι μπλογκερς που μας έχουν μυήσει στα κόλπα του μπλογκιν' και κατ'επέκταση του διαδικτύου και των υπολογιστών

Οι μπλογκερ/βγάζω τα σώψυχα μου μοιράζονται μαζί μας τους προβληματισμούς, τις σκέψεις, τα προβλήματα τους. Άλλωτε με χιουμορ, άλλωτε με σοβαρότητα ανοίγουν τη ψυχή τους και ξεδιπλώνουν τις σκέψεις τους με αναρτήσεις γεμάτες αλήθειες.

Οι μπλογκερ/συγγραφείς γράφουν πανέμορφες ιστορίες. Πλάθουν νέους μαγικούς κόσμους και μας καλούν να διεισδύσουμε σ'αυτούς για να ξεχαστούμε, να μαγευτούμε, να χαμογελάσουμε.. ενίοτε και να κλάψουμε. Είναι οι ταλαντούχοι αυτοί που οι λέξεις κυλούν ποτάμι απ'τα δάχτυλα τους, μας γεμίζουν με εικόνες και μας ταξιδεύουν.

Οι μπλογκερ/τα νεύρα μου ξεσπούν με πλούσιο λεξιλόγιο ενάντια σε όλους όσοι τους εκνευρίζουν, ενάντια στο σύστημα, το κατεστημένο, τη γειτονιά, την οικογένεια, τα παιδιά, τα σκυλιά και γενικά δεν αφήνουν τίποτα όρθιο στο πέρασμα τους. Μαζί τους βγάζουμε κι εμείς τα νεύρα μας και διαβάζοντας τους κουνάμε με κατανόηση το κεφάλι γιατί συχνά συμφωνούμε μαζί τους. Τις πιο πολλές φορές τα νεύρα τους εκτονώνονται με πολλές δόσεις χιουμορ και μας κάνουν να κτυπιόμαστε στα γέλια.

Οι μπλογκερ/εκδικητές/μαχητές υπερασπίζονται το καλό της κοινωνίας, του λαού ενάντια στο κεφάλαιο, στους εργοδότες και στους καταπιεστές. Ξεχωριστή φυλή απ'την πιο πάνω αφού υπερασπίζονται το λαό χωρίς νεύρα αλλά με υπομονή, επιμονή, οξυδέρκεια και δύναμη.

Οι μπλογκερ/σινεφιλ μας πληροφορούν για τα νέα έργα, αναλύουν έργα που παρακολούθησαν, μας βοηθούν να αποφύγουμε τα έργα που δεν αξίζουν τον κόπο και τον χρόνο μας. 

Οι μπλογκερ/λάτρεις της λογοτεχνίας και της ποίησης μας βοηθούν να γνωρίσουμε λογοτεχνικά κείμενα ή ποιήματα που δεν είχαμε συναντήσει. Μας γεμίζουν περιέργεια για νέα βιβλία, μας μαθαίνουν για τη ζωή συγγραφέων, ποιητών και φέρνουν στη μπλογκόσφαιρα μια λογοτεχνική ματιά.

Οι μπλογκερ/μουσικόφιλοι γεμίζουν την μπλογκογειτονιά με μουσικές, με ήχους, με ψαγμένους καλλιτέχνες. Εφραίνουν τη ψυχή μας και γίνονται αφορμή για να μάθουμε νέους μουσικούς που αλλιώς δε θα είχαμε την τύχη να ακούσουμε.

Οι μπλογκερ/γκέυ μας δείχνουν πως αντιμετωπίζουν την προκατάληψη που υπάρχει εναντίον τους, πως γνωστοποιούν στα προσφιλή τους άτομα ότι αγαπάνε άτομα του ίδιου φύλου(coming out). Έχουν δύναμη, ζωντάνια, μπρίο, εξυπνάδα καi πολύ χιουμορ.

Οι μπλογκερ/αφυπνιστές με τι δυσδειτική ματιά τους βλέπουν γεγονότα και πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Κρίνουν και κατακρίνουν τα στραβά της κοινωνίας με οξυδέρκεια. Μάχονται ενάντια στο άδικο και κακίζουν τη συχνά χλιαρή κι αδιάφορη στάση των υπολοίπων. Είναι το αγκάθι στο πλάι μας που αφυπνίζει.

Οι μπλογκερ/γονείς είναι περήφανοι για τα βλαστάρια τους και μας παρουσιάζουν με χαρούμενο και χαρωπό τρόπο τα καμώματα και τις ζαβολίες τους. Συχνά μας κάνουν και γελάμε μέχρι δακρύων, άλλωτε νιώθουμε κι εμείς περηφάνια για τα παιδιά τους λες κι είναι δικά μας παιδιά.

Οι μπλογκερ/ασχολούμαι με την πόλη μου μας παρουσιάζουν κομμάτια και μέρη της πόλης τους που δεν γνωρίζαμε. Αναφέρονται στην ιστορία της πόλης τους, μοιράζονται μαζί μας φωτογραφίες της, δρώμενα, ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και μας κάνουν να βλέπουμε τις πολεις τους με μια άλλη ματιά.

Οι μπλογκερ/επιστήμονες γράφουν πάνω στο γνωστικό τους αντικείμενο με επιστημονικό τρόπο απ'τη μια αλλά και απλό απ'την άλλη ώστε να φέρουν το αντικείμενο τους κοντά σε όλους τους μπλογκερ αλλά και τους χρήστες του διαδικτύου. Τα άρθρα τους συχνά έχουν ήδη δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά, έχουν παραπομπές και αναφορές σαν κανονικές εργασίες πανεπιστημίου ή ακαδημαϊκές παρουσιάσεις.

Οι μπλογκερ/fashionistas ασχολούνται φανατικά με τη μόδα. Ακολουθούν τάσεις, στυλ, προτάσεις. Μεταφέρουν φωτογραφίες, κάνουν δικά τους ντεφιλέ, μας λένες πρώτοι τι θα φορεθεί τη νέα χρονιά, τι είναι πασέ, τι μας πάει και τι είναι καμένο χαρτί.

Οι μπλογκερ/φωτογράφοι βγάζουν καταπληκτικές φωτογραφίες κι έχουν την καλοσύνη να τις μοιράζονται μαζί μας. Μέσα απ'τις φωτογραφίες τους βλέπουμε τη δική τους οπτική ματιά, πως βλέπουν κι αντιλαμβάνονται τον κόσμο. Είναι ταλαντούχοι και γεμίζουν την μπλογκογειτονιά με χρώμα.

Οι μπλογκερ/ταξιδευτές εχουν τη τύχη να γυρίζουν τον κόσμο, να ταξιδεύουν συχνά και έχουν την καλοσύνη και την όρεξη να μοιραστούν εμπειρίες και φωτογραφικό υλικό απ'τα ταξίδια τους ανά τον κόσμο. Μέσα στα μπλογκ τους σε ταξιδεύουν σε μαγικούς κόσμους, σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκοσουνα κι εσύ εκεί, μαζί τους, κρυμμένος στο τσεπάκι τους.

Οι μπλογκερ/ζωγράφοι/καλλιτέχνες που δημιουργούν με μαεστρία και μοιράζονται τις δημιουργίες και τις εμπνεύσεις τους στα μπλογκ τους. Τα μπλογκ τους μας πλουτίζουν τις γνώσεις για τη ζωγραφική, μοιράζονται μαζί μας αριστουργήματα άλλων μεγάλων ζωγράφων που δεν είναι ευρέως γνωστά και τα μπολγκ τους αποτελούν μια ματιά στον κόσμο της τέχνης.

Οι μπλογκερ/από άλλες χώρες που γράφουν στη γλώσσα τους και μέσα απ'τα μπλογκ τους μαθαίνουμε από πρώτο χέρι και χωρίς ωραιοποιήσεις και σαντιγί πως είναι στ'αλήθεια να ζεις σ'αυτές τις χώρες.

Τέλος μια φυλή μπλογκερ που συμπεριλαμβάνει όλες τις άλλες, και χωρά όσους μπλογκερ δεν χωρούν σε καμιά απ'τις πιο πάνω.. κάτι σαν των αγ.πάντων δηλαδή!

Οι μπλογκερ/έκπληξη/όλα τα σφάζω/όλα τα μαχαιρώνω που ασχολούνται με όλα τα πιο πάνω ή κάποια απ'τα πιο πάνω και τα μπλοξκ τους έχουν ενδιαφέρον γιατί  καταπιάνονται με μια πλειάδα θεμάτων κι απ'τις πολλές εναλλαγές διάθεσης, ύφους, ποτέ μα ποτέ δε βαριέσαι. Αντίθετα κάθε μέρα ανοίγεις με ανυπομονησία το μπλογκ τους για να δεις τι νέο, ενδιαφέρον θα βρεις να σε περιμένει εκεί.

ΥΓ. Φυσικά πέρα απ'τις φυλές υπάρχουν κάποιοι μπλογκερς που'ναι φυλή από μόνοι τους, αλλά αυτοί είναι θέμα άλλου ποστ.

53 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/4/11, 4:39 μ.μ.

    Είμαστε, μια ωραία παρέα είμαστε!!!...
    (όπως το έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Ηλιόπουλος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευαγγελια μου αυτή η ατάκα μου έκανε αθάνατη ο Ντίνος Ηλιοπουλος ταιριάζει γάντι εδώ :)
    μια ωραία μπλογκοπαρεΐτσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ω ναι ειμαστε ολοι σουπερ!!!

    Ολα καλα γλυκεια μου?

    Την καλησπερα μου!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πάντα όλα δηλαδή...
    καλησπέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αραες σου ποια κατηγορία είμαι; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/4/11, 5:07 μ.μ.

    Όι ρε μάσσιαλλα ανάλυση! Πολλά καλό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή αναλυσούλα!!!
    ΚΑλησπέρα από Cataluña!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eν τη βάλω στο φέισ μπουκ τωρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχω να προσθέσω κάτι... Άτιμη κενωνία οι των μπλόγκερς!

    Χμμμ τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως πρέπει να αναφέρεις και τους "σιωπιλούς" μπλόγκερς, που μας κλέβουν ιστορίες, αναρτήσεις, προβληματισμούς κλπ κλπ για δικό τους όφελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φακέλωμα;
    Πολύ έξυπνη ανάρτηση!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Μπλόγκερ - Μπλόγκερ, κάτι σαν την μονάχους-μονάχους αλλά πιό σπάνιοι και λιγότερο χαριτωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/4/11, 1:07 π.μ.

    Ξέχασες και τη φυλή: Coula!

    axaxaxa

    Όλα χρειάζονται και μακαρι όλα τα ιστολόγια να είχαν κατιτι από όλες τις φυλές!!!

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/4/11, 1:31 π.μ.

    Ποια εικοσαετια; Τα μπλογκ δεν υπαρχουν 20 χρονια! Ουτε καν 10.
    Εγω σε ποια κατηγορια ανηκω;
    Εσυ σε ποια κατηγορια ανηκεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/4/11, 1:31 π.μ.

    Λυπαμαι πολυ που αντι να κατακρινετε τη συμπεριφορα του mahler76 εσεις γελατε και συνεχιζετε να αλληλογλειφεστε.Μια κλικα ειστε που αλληλογλειφεστε και δε λετε ποτε κατι αρνητικο για να μη χασετε αναγνωστες και σας διωξουν απο την κλικα.Μπορει να μην ανηκεις σε αυτη την κατηγορια και συγγνωμη αν ειναι ετσι.Ειναι αδικο ομως που κανεις δε με υπερασπιστηκε.Ο mahler76 πρωτος αρχισε να μου μιλαει ασχημα και συνεχισε να το κανει χωρις να ζητησει συγγνωμη οπως θα επρεπε.Και κανεις δεν του ειπε mahler76 σορι αλλα δε φερεσαι σωστα στο παιδι, ζητα του συγγνωμη.Η ζωη δεν ειναι μονο για να σπαμε πλακα.Αν εσενα σε προσεβαλαν τι θα εκανες; Θα σου αρεσε κανεις να μη σε υπερασπιζεται; Θα σου αρεσε αυτος που σε προσεβαλε να συνεχιζει να το κανει, να μη ζηταει συγγνωμη και να σε απειλει κι απο πανω; Και μετα να σπαει πλακα μαζι σου με την μπλογκοπαρεα του.Θα σου αρεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/4/11, 1:35 π.μ.

    @anisixos
    έχεις κουράσει και γίνεσαι γραφικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. marouli μου ναι είμαστε! :)))))))
    Δυστυχώς δεν μπορώ να πω όλα καλά αλλά οκ...
    Καλημέρα!!
    Φιλάκια γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΟΥΛΗ λες οτι δεν άφησα κανένα πίσω ε; :)
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. stalamatia μου χαίρομαι που σου άρεσε :)
    Νομίζω δεν περιορίζεσαι σε μια!
    Καλημερούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Invictus εκτενής ανάλυση ε; :)))))
    Χαίρομαι που σου άρεσε κι εσένα!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Dimos El Grec ευχαριστώ!
    ¿Qué tal? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. stalamatia αν θέλεις βάλτην! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. sarper? άτιμη και μπαμπέσα :))))
    σιωπηλούς να τους πω ή μήπως copy-pasters?
    Έχεις δίκιο αυτούς τους παρέλειψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αντιγόνη μου μακριά από μένα το φακέλωμα.
    Απλά το σκεφτόμουν τις τελευταίες μέρες κι είπα να το μοιραστώ μαζί σας.
    Καλημέρα!
    Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. the Idiot Mouflon για πες τι κάνουν αυτοί οι μπλογκερ-μπλογκερ;
    Μήπως βγαίνουν στην το βράδυ παραλία και γεννούν τ'αυγά τους; :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χαχαχαχαχα είναι ξεχωριστή κουλή κατηγορία Coula-Coula χιχιχιχιχι καλοοοοοο!
    Νομίζω κι εγώ ότι κάτι από όλες τις φυλές είναι ωραίο να έχουν τα πιο πολλά μπλογκς. Αν και η εξιδείκευση σ'αφήνει να εμβαθύνεις καλύτερα.
    φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. anisixos υπάρχουν μπλογκς για πολλά χρόνια απλά δεν ονομάζοταν μπλογκς τότε. όμως κι εκεί πάλι τις απόψεις, τις σκέψεις, τους προβληματισμούς τους μοιράζονταν οι χρήστες.
    το σε ποια κατηγορία ανήκει ο καθένας πρέπει να το βρει και να το πει μόνος του νομίζω.
    οι πιο πολλοί ανήκουμε σε πολλές.

    το θέμα με τον mahler είναι μεταξύ σας και θα το εκτιμούσα αν δεν ερχόσουν για το θέμα αυτό στο μπλογκ μου. το ποιος έχει δίκιο πρέπει να το βρείτε οι δυο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ξέχασες τους μπλόγκερς σούργελα χαχαχαχα. Πλάκα πλάκα μας κατηγοριοποίησες μια χαρά :) Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. mahler λες να'ναι κι αυτή μια ξεκάθαρη κατηγορία μπλογκερς;
    προσπάθησα να αναλύσω όσο πιο πολύ μπορώ όλες τις μπλογκοφυλές :)
    Καλημερουδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπράβο, ωραίο θέμα και το κάλυψες επαρκώς! Φαντάζομαι ότι θα σου πήρε αρκετό χρόνο να το οργανώσεις. Γενικά μου αρέσουν τα ποστ που αφορούν το μπλόγγινγκ.
    (και η ατάκα τού Ηλιόπουλου τόσο ταιριαστή!)
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. absentminded μου να σου πω την αλήθεια το σκεφτόμουν αρκετές μέρες κι όταν έκατσα μπρος στο πληκτρολόγιο κύλησε σαν νεράκι απ'τα δάκτυλα μου χωρίς οργάνωση χωρίς τίποτα. Συμβαίνει καμιά φορά :)
    Κι εγώ αγαπώ τα μπλογκ και τα θέματα για το μπλογκιν' για αυτό ασχολούμαι μαζί του και αμέσως και εμμέσως :)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να μη ξεχνάς και τους Ελληναράδες ιδίως όσους περιμένουν τη σωτηρία από το υπερπέραν, αυτοί έχουν τον δικό τους θεό και αλλοίμονο σου αν τους εναντιωθείς.
    Πολύ ενδιαφέρον το blog σου, το προηγήθηκα και μου άρεσε. Θα σου έρχομαι συχνά. Να είσαι καλά gskastro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μια χαρά τις ξεχώρισες τις φυλές. Για να είμαι ειλικρινής, τα περισσότερα από τα αγαπημένα μου μπλογκς ανήκουν στην κατηγορία "λίγο απ'όλα", τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα. Και πόσο συμφωνώ με το υστερόγραφο! Φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. gskastro καλωσήρθες!
    δίκιο έχεις είναι κι αυτοί.. αλλά προτιμώ να τους ξεχνώ μάλλον :)
    Να κοπιάζεις όποτε θες! Χαίρομαι που σου άρεσε :)
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Dorothy μου ναι αυτά τα μπλογκς που συνδυάζουν διάφορα συχνά είναι τα πιο ενδιαφέροντα.
    Το υστερόγραφο περιλαμβάνει ένα σωρό άλλα μπλογκ χιχιχι
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ξέχασες την κατηγορία "μπλόγκερς που κάνουν ποστ κάθε 6μηνο", γιατί έτσι όπως πάω σ' αυτήν θα ανήκω σε λίγο!
    Χαχαχα! :)))

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Lilith μου ό,τι κι αν λες αρνούμαι κατηγορηματικά να σε κατατάξω σ'αυτη την κατηγορία. Ελπίζω να βρίσκεις ώρα να γράφεις έστω και μια φορά το μήνα!
    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μόλις σκέφτηκα "τι ωραίο πράγμα το blogging!"
    χαχαχ...!
    Προσωπικά αγαπώ τα blogs που, ότι θέμα και να έχουν, σε βάζουν σε ένα δικό τους, τελειως μοναδικό κλίμα, είτε με τη μουσική τους, είτε με τα χρώματά τους, είτε με τον τρόπο που γράφουν, είτε οτιδήποτε! Μπορείς να μπεις έτσι πλήρως στον κόσμο του άλλου και να δημιουργήσεις μια "εικόνα" (έμφαση στα εισαγωγικα) γι'αυτον, μοναδική, να τον ξεχωρίσεις και για κάτι άλλο εκτός απ'αυτά που γράφει!
    Πολύ ωραία ανάρτηση...Σε φιλω:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλά, τέλειοι οι τίτλοι που έβαλες
    :-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. :)

    πολυ ομορφο ποστ!
    αν και τα πιο πολλα μπλοκ πετανε
    απο ενοτητα σε ενοτητα αναλογα με τις διαθεσεις της καρδιας

    καλως σε βρηκα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Free Spirit είναι πανέμορφο πράγματ το μπλογκιν' κι όσο μπορώ θα το λέω παντού :)
    Δεν είναι ωραίο αυτό που λες; Να μπορείς να ξεχωρίζεις κάποιον όχι απ'τα λόγια μα κι απ'το mood, το κλίμα που δημιουργεί στις αναρτήσεις, το χώρο του; Μ'αρέσει πολύ αυτό που λες κι είναι πολύ αληθινό. Δεν το'χα σκεφτεί ξανα.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ουφ! ο τίτλος είναι πολύ σημαντικός δε νομίζεις; :)
    Καλημερούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Νηφάλια Μέθη καλωσόρισες κι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! :)
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Eισαι φοβερη!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγω που ειμαι:)))
    Περασα για να σου αφησω ευχες.
    Πασχαλινές δέξου ευχές, απο τη καρδια βγαλμένες, ολες οι μέρες της ζωής σου να΄ναι αναστημένες!
    ΚΑΛH ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σκρουτζάκο μου φαίνεται κατάσσεσαι στους μπλογκερ-φυλή-από-μόνοι-τους :)))))

    Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πολύ πετυχημένη η κατηγοριοποίηση. Νομίζω ξέχασες: α) τους Bloggers/ποιητές που γράφουν οι ίδιοι/ες τα ποιήματα που αναρτούν. β) bloggers/πολιτικούς που, όμως, οι περισσότεροι δεν δέχονται σχόλια ή δεν απαντούν ποτέ σ' αυτά. Σε μερικές περιπτώσεις απαντούν οι ...υπάλληλοι του γραφείου τους, κάτι που με ενοχλεί πολύ. γ) Τα ερωτικά blogs που συνήθως μπαίνεις αφού δηλώσεις ότι δεν σε ενοχλεί το τολμηρό περιεχόμενο. δ) Τα εμπορικά Blogs που γεμίζουν διαφημίσεις ή διαφημίζουν τα είδη που διαθέτουν οι ιδιοκτήτες τους. ε) Τα Blogs/υποκατάστατα ιστοσελίδων, και γίνονται γιατί είναι πιο εύκολο να φτιάξεις Blog από ιστοσελίδα. Αν ξέχασα κάποιο άλλο είδος και το θυμηθώ θα στο γράψω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Βέβαια: Τα θρησκευτικά Blogs. Τόσο χριστιανικά όσο και άλλων θρησκειών (υπάρχει και μουσουλμανικό που προσπαθεί να προσυλητήσει πιστούς...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Heliotypon έχεις δίκιο! Πολλούς ξέχασα κι ευχαριστώ που τους αναφέρεις για να προστεθούν στις φυλές :)
    Τα πολιτικά τα αποφεύγω για ευνόητους λόγους. Τα θρησκευτικά blogs για να'μαι ειλικρινής δεν τα'χω συναντήσει.. ακόμη. Μάλλον είμαι τυχερή! :)
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. καλη εβδομαδα καλο μου!
    εγω παντως ειμαι λιγο απ'ολα!
    και δεν μπαινω σε κατηγορια!

    υ.γ μαλερ τι εκανες στο παιδι ?:PPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. stella μου καλή βδομάδα!
    κι εσύ φυλή από μόνη σου είσαι!
    φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ει, ει, ει! Εκτός απο τους bloggers γονείς, ξέχασες τους bloggers νονοί!! :ppp
    Ξέρεις τί χάρηκα ιδιαίτερα?? ότι για όλους είχες κάτι θετικό να πείς! Και έτσι πρέπει να βλέπουμε την βλογόσφαιρα!!!!

    Φιλί Διαμαντένιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μάλιστα, οπότε φαντάζομαι πως εγώ γιορτάζω των αγ. ΠάντοBlogger. χαχαχαχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...