23 Ιαν 2015

Ιερή ψήφος;

Την Κυριακή όπως ίσως γνωρίζετε.. έχει εκλογές. Εκτός κι αν ζείτε σε σπηλιά οπότε μείνετε εκεί, καλά είναι σίγουρα. Όπως και να’χει εμείς που δεν ζούμε σε σπηλιά ή σε καμιά βραχονησίδα έχουμε την ατυχία ναχουμε βομβαρδιστεί με το θέμα των εκλογών στην Ελλάδα. 



 Όπως ίσως γνωρίζουν οι συχνοί επισκέπτες του μπλογκ το παρόν δεν ασχολείται με τέτοια θέματα, αλλά φέτος με φαγουρίζει για κάποιο ανεξήγητο λόγο το χέρι μου να ασχοληθώ. Λες και έχω ώρα και τίποτα καλύτερο να κάνω κι είπα ας ασχοληθώ με αυτό το βαρυσήμαντο θέμα που το κατέχω και που κανείς άλλος δεν έχει ασχοληθεί... 

Ειρωνικά τα γράφω βεβαίως γιατί όλοι και η μητέρα τους που λένε στας Αγγλίας ασχολείται με το θέμα και πέρα από μια ξόφαλτση, επιφανειακή ενασχόληση με την πολιτική δεν έχω ούτε θέλω να έχω.. ένεκα αηδίας κτλ κτλ.

Τεσπα. Δε θα κάνω προβλέψεις γιατί αυτό είναι δουλειά και μάλιστα ακριβοπληρωμένη, των δημοσκόπων. Όμως δεν μπορώ θα σκάσω αν δεν σχολιάσω ότι αν βγει ο αριστερός υπόψήφιος (είδατε πόσο πλαγίως αναφέρομαι ε;) τότε θα είναι ο μικρότερος σε ηλικία πρωθυπουργός της χώρας.. αν δεν κάνω λάθος.

Φυσικά η ηλικία δεν παίζει ρόλο χωρίς τον ανάλογο νεανικό, σύγχρονο τρόπο σκέψης, άλλα όπως και να το κάνουμε, άλλο να έχεις στην εξουσία της χώρας ένα άνθρωπο 60+ (εννίοτε και 70+) κι άλλο έναν 40+ Έχουν κάποιες γενιές διαφορά αυτοί οι δύο.

Τ’ ακούτε πολιτικοί της Κύπρου αυτό; Γιατί εμάς εδώ αν δεν πιάσεις τα 60 θεωρείσαι ακόμα νέος πολιτικός.. τρομάρα σας και κούνια που σας κούναγε.

Άντε με το καλό να ψηφίσετε την Κυριακή και να μην πάτε για μπάνιο γιατί θα πουντιάσετε βρε ;)



υγ. προσέχετε τι ψηφίζετε! μην χρειαστείτε αυτομαστίγωμα μετά..

υγ2. φρόνιμα πίσω από το παραβάν εεε.. απαγορεύεται η αντιγραφή :ΡΡΡ


υγ3. αν είναι ιερή η ψήφος προσέχετε που τη βάζετε.. όχι ακόμα κι αν δεν είναι προσέχετε

4 σχόλια:

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...