31 Δεκ 2014

Να μου ζήσεις βρε!

Πέρυσι ξέχασα να του κάνω γενέθλια και μου κράτησε μούτρα, απομακρύνθηκε από μένα και δεν μου μιλούσε, δε με άφηνε να εκφράζομαι κοντά του όσο ήθελα.

Φέτος έστω και τέλος του μήνα, της χρονιάς θέλω να του ευχηθώ 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Αρχές του μήνα έκλεισε το μπλογκάκι μου 6 χρόνια παρουσίας στο μπλογκοχωριό. Από τότε, από την αρχή δηλαδή, πολλά πολλά άλλαξαν. Έφυγαν πολλοί παλιοί μπλογκερς. Ήρθαν κάποιοι νέοι. Μίκρανε η γειτονιά μας, αλλά εδώ είναι ενωμένη και δυνατή.

Γιατί όταν αγαπάς να γράφεις το κάνεις ανεξαρτήτως της ποσότητας των αναγνωστών πιστεύω. Η ανάγκη έκφρασης, επικοινωνίας κι επαφής είναι σύμφυτες με τον άνθρωπο άλλωστε και το μπλογκιν’ είναι ένας όμορφος και σχετικά αγνός τρόπος να κάνεις όλα αυτά. Η ανωνυμία, που από άλλους έχει κτυπηθεί βάναυσα και από άλλους έχει γίνει σημαία, μας ανοίγει τα φτερά να εκφράσουμε πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες ίσως να μην το κάναμε.


ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

εύχομαι σε όλες τις μπλογκοφίλες και τους μπλογκοφίλους!

2 σχόλια:

  1. Χρονια του πολλα και δημιουργικά! Χαίρομαι που μέσω αυτού διαδίκτυο-γνωριστήκαμε. Ευχές πολλές και ζεστές για μια Καλή Χρονια, με υγεία, πολλα χαμόγελα και χαρές.

    Πολλα πολλα φιλια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα το χαίρεσαι. Εύχομαι να είναι πάντα πηγή χαράς και δημιουργικής σκέψης. Καλή χρονιά επίσης. Ο,τι επιθυμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...