28 Δεκ 2013

Σε λίγες μέρες 2014

Πολλοί συνηθίζουν στο τέλος της χρονιάς να κάνουν απολογισμούς κτλ. Συνήθως δεν το συνηθίζω γιατί δεν βλέπω το λόγο αλλά φέτος έχω τη διάθεση να το κάνω. Το ΄13 λοιπόν ξεκίνησε για μένα πολύ αρνητικά, μ΄ένα χαμό που μου άφησε πληγές κ όπου να΄ναι συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε. Οι αναμνήσεις είναι δυστυχώς πολύ έντονες και δυνατές και προς το παρόν ανεξίτηλες. 

Ευτυχώς από τον Ιούνιο και μετά βελτιώθηκαν τα πράγματα και η χρονιά βγαίνει σε λίγες μερούλες καλά σχετικά. Ειδικά αν λάβω υπόψη μου το πως ξεκίνησε.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ή τι ρόλο παίζει αν παίζει κτλ, αλλά είχα βρει στην βασιλοπιττα το φλουρί και όπως έιπα και στο τουιτερ δε θέλω φέτος να το βρω δε θέλω με τίποτα! Ας κάτσει σε κανενός αλλουνό το λαιμό, την τσέπη και τη ζωή..



Όσο για τη νέα χρονιά που έρχεται δε θέλω πολλά, μόνο υγεία, αγάπη και χαμόγελα. Είναι κλισέ το ξέρω, αλλά τα κλισέ υπάρχουν γιατί ισχύουν για πολλούς ανθρώπους και η υγεία ό,τι κι αν πούμε είναι ανεκτίμητη. Το καταλαβαίνουμε συνήθως όταν τη χάσουμε εμείς ή κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο.

Πάντως ελπίζω να μην έχει καβγάδες το 2014 γιατί τα προηγούμενα χρόνια κάπου έχω ξεπεράσει τις αντοχές μου στις διαφωνίες και τους καβγάδες για ασήμαντες αφορμές και για τα πιο ηλίθια θέματα τις πιο πολλές φορές. Τώρα που και που όλοι καβγαδίζουμε οκ, ανθρώπινο είναι, αλλά όχι και συνέχεια ρε παιδάκι μου γιατί μετά πλέον δεν αξίζει τον κόπο, δεν έχει νόημα και σε φθείρουν απίστευτα οι συνεχείς προστριβές.



Ο πιο ηλίθιος καβγάς με διαφορά για μένα είναι ο "διαγωνισμός" για το ποιος είναι πιο κουρασμένος, βασανισμένος, ξενυχτισμένος, ξεπουπουλιασμένος κ.ο.κ. Λες κι αμφισβητεί κανείς ότι μπορεί ο καθένας με τον τρόπο του να΄ναι όλα αυτά κατά καιρούς. Κατά καιρούς έγραψα έτσι; Δε γίνεται πάντα, κάθε μα κάθε φορά που σε ρωτά ο άλλος να΄σαι όλα αυτά όμως, γιατί τότε είσαι απλά μίζερος και δεν μπορείς να δεις το θετικό ακόμα κι αν πάρει ένα ρόπαλο και σε κτυπήσει στο δόξα πατρί.


Τεσπα, κλείνω με ευχές για ό,τι ο καθένας κι η καθεμία από σας επιθυμεί για το νέο έτος. Κι είθε η άνοιξη να΄ρθει γρήγορα γιατί δεν αντέχω το κρύο με τίποτα, ούτε αυτό το κυπριακό που΄ναι λίγο και κάνει guest εμφανίσεις ευτυχώς. 

ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!


4 σχόλια:

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...