18 Μαΐ 2013

Alcohol is absolutely free?!!! Gimme!

Απόψε στον τελικό με το τραγούδι της Ελλάδας που είναι φρέσκο, γεμάτο χιούμορ, κέφι και χαρά πάει πίτσα και το αλκοόλ (μπύρα, κρασί, κοκτέηλ, ό,τι τραβάει η ψυχή σας) να ρέει άφθονο! 
Δεν ξέρω ποια θέση μπορεί να πάρει, αλλά και μόνο που πέρασε για δέκατη συνεχόμενη φορά από το 2004 είναι πολύ σημαντικό.
φώτο από www.ert.gr
 Μη ξεχάσετε ότι εμφανίζεται στην 21η θέση, άρα κοντά στο τέλος. Καλή θέση γιατί με τόσα τραγούδια που θα εμφανιστούν (26) άντε να θυμάσε τα αρχικά για να τα ψηφίσεις όταν παρουσιαστούν όλα. Εκτός κι αν είσαι πολύ πορωμένος γιουροφάν και σημειώνεις σε ανάλογο πίνακα ποιο σου άρεσε ή ακόμα και βαθμολογίες για να ξέρεις τι ψηφίζεις...


photo from wiwibloggs.com
Καλή διασκέδαση και πολύ γέλιο εύχομαι! Με τα ρούχα και την παρουσίαση των περισσότερων χωρών είναι αναπόφεκτο το γέλιο ευτυχώς ;)

ΥΓ. Και θα ψηφίσω και φέτος κανά δυο απ'τα τραγούδια που μ'αρέσουν κι ας είναι 1 ολόκληρο ευροπουλάκι η κάθε ψήφος συν φπα..! Μάλλον κάποιοι ξέχασαν ότι έχουμε κρίση.. πολύ βολικό μπράβο τους!

YΓ2. Κρίμα που δεν πέρασε η Βουλγαρία, μου άρεσε πολύ!

ΥΓ3. Η Bonnie Tyler για το Ηνωμένο Βασίλειο! Τώρα το ανακάλυψα (δεν τους βοηθά που δε συμμετέχουν σε κάνενα ημιτελικό) και είναι πολύ όμορφο κομμάτι. Για να δούμε τι θα κάνει...

ΥΓ4. Kαλό και το Γαλλικό κομμάτι.. κούκλα η τραγουδίστρια.. ωραίο βιντεοκλιπ... χμ

ΥΓ5 Και το ιταλικό καλή μπαλάντα... και κούκλος ο ιταλός.... ;)

3 σχόλια:

  1. φέτος δεν ασχολήθηκα καθόλου με το άθλημα-κι ας έφτιαχνα πριν χρόνια πινακάκια με βαθμολογίες χαχαχα. Αλλά αν δεν βγώ το βράδυ μπορεί και να την δώ. Εμείς πάντως παίζει και να πάμε καλά. Πρώτοι μόνο να μην βγούμε γιατί λεφτά δεν υπάρχουν χαχαχα. Καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν έχεις άδικο και η δικες μου οι προτιμησεις ταιριαζουν αλλα και Bonnie Tyler ..... αλλα και ο Ιταλος όλα τα λεφτα μιλαμε , εμενα παιδια μου άρεσε ο Αγαθωνας περισσοτερο απο μερικα ελληνικα άλλων χρονων αντε να δουμε σε φιλω !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπέρα, οχι δεν εχω ιδέα δεν παρακολουθώ τβ
    τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...