17 Ιουν 2012

Ιούνιος και ουστ!

Νομίζω αυτός ο μήνας είναι πάντα σημαδιακός. Κάτι συμβαίνει σημαντικό κάθε Ιούνη εδώ και χρόνια. Π.χ. πέρυσι με πήρε τηλ η Φωτεινή και έμαθα ότι είμαι έγκυος. Φέτος συμβαίνουν διάφορα αρνητικά και έχουμε κι εκλογές σήμερα. 
Θυμάμαι πριν χρόνια όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου ο υπεύθυνος καθηγητής μας έλεγε ότι προχωράμε σε ένα νέο εργασιακό και γενικό μεσαίωνα. Τον είχα ακούσει κι είχα σκεφτεί ότι τα έλεγε αυτά τα δυσοίωνα γιατί ήταν μεγάλος σε ηλικία και δεν έβλεπε εύκολα την ελπίδα. Πόσο λάθος είχα δυστυχώς και πόσο δίκιο είχε. Τα λόγια του τα θυμάμαι πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια και συνειδητοποίησα ότι αυτά που έλεγε τα έλεγε γιατί είχε ευαίσθητες χορδές συντονισμένες  με την κοινωνία κι όχι γιατί ήταν απαισιόδοξος.
 
 
Παρόλα αυτά, ενάντια σε όλες τις ενδείξεις, εγώ κόντρα στο ρεύμα της εποχής θέλω να συνεχίζω να ελπίζω γνωρίζοντας ότι για κάθε άνοδο χρειάζεται να προηγηθεί μια πτώση. Κι αφού τη πτώση όλοι τη ζούμε, άλλοι λιγότερο κι άλλοι πιο πολύ, έτσι ελπίζω κι εύχομαι το μόνο που μπορεί να ακολουθήσει αυτής της μαύρης περιόδου είναι μια καλύτερη, πιο φωτεινή και ελπιδοφόρα.
 
link: http://drpockets.deviantart.com/
 Επίσης ελπίζω όλοι οι εκφοβιστές που προσπαθούν να εκβιάσουν τον κόσμο να ψηφίσει ό,τι θέλουν να πάνε από κει που ήρθαν και να μην τους ματαξαναδούμε. Ουστ και καλά ξεκουμπιδια!

8 σχόλια:

  1. εργασιακό μεσαίωνα,δεν είχε άδικο δυστυχώς...
    τι θα φέρει η επόμενη μέρα άραγε;ίδωμεν
    καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Δυστυχώς το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι δεν πρόκειται ποτέ να απαλλαχτούμε από αυτούς που προσπαθούν να μας σώσουν, ρίχνοντας μας όλο και πιο πολύ στην πυρά! Τελικά καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις απόλυτο δίκιο, ο καθένας πέρνει ό,τι του αξίζει ή ότι μπορεί να σηκώσει..

      Διαγραφή
  3. Θα σηκωθούμε, απλώς μέχρι τότε θα πέφτουμε όλο και πιο κάτω. Δε βαριέσαι, υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα να πέσουμε κι άλλο;! υγεία ναι αυτό είναι το σημαντικό

      Διαγραφή
  4. δεν είχε άδικο ο καθηγητης....δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...