19 Δεκ 2011

Heaven is a place on earth!

Σαν μαθήτρια υπήρχαν τραγουδίστριες που μου άρεσαν τόσο μα τόσο πολύ που θα ήθελα να ήμουν αυτές, που ο θαυμασμός μου γι'αυτές ήταν τόσο μεγάλος που ήταν σχεδόν σαν έρωτας.

Μια απ'αυτές που είχα ξεχάσει για χρόνια, αλλά σήμερα ψάχνοντας κάτι άσχετο στο youtube τη θυμήθηκα είναι η λατρεμένη Belinda Carlisle. Τεράστιες επιτυχίες τότε Heaven is a place on earth, La luna, Circle in the sand, Leave a light on for me, We want the same thing, Summer Rain κι άλλα ένα σωρό.





Πανέμορφη, καταπληκτική φωνή, αυτά τα πράσινα μάτια, τα κόκκινα μαλλιά κι η αλαβάστρινη επιδερμίδα ένας συνδυασμός σπάνιος και ξεχωριστός. Κι όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει εξακολουθεί να είναι εξίσου όμορφη όπως φαίνεται σ'αυτό το βίντεο του 2005 που τραγουδά το Dancing Queen. Και σ'αυτό το βίντεο που είναι από φέτος το Μάιο και τραγουδά το Heaven is a place on earth. Την κοιτάς κι αναρωτιέσαι αν πέρασαν τα χρόνια από πάνω της ή αν πέρασαν απλά από πάνω από μας κι εκείνη την προσπέρασαν... Αυτό σημαίνει να'χεις καλά γονίδια βρε παιδάκι μου!

Ειδικά αν σκεφτείς ότι πρόσφατα (το Φεβρουάριο) σε συνέντευξη της παραδέχτηκε ότι ήταν για 30 χρόνια εθισμένη σε ουσίες, αλλά κατάφερε στα 52 της να απεξαρτηθεί. Μπράβο της! Δεν είναι εύκολο μετά από τόσα χρόνια που είχε ουσιαστικά ενηλικιωθεί και ενώσει τη ζωή της με τις ουσίες να τις αφήσει.

Έχετε κι εσείς καμιά τραγουδίστρια ή τραγουδιστή που αγαπούσατε πολύ παλιά και έχετε χρόνια ν'ακούσετε; Θυμήστε μου κι άλλους κι άλλες σας παρακαλώ!!

11 σχόλια:

  1. και φωνάρα και κουκλάρα. ΠΟλύ καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι καλέ όχι τόσο παλιά, αλλά αγαπούσα και εχω χάσει την Βέρα Λάμπρου....μεγάλη απώλεια ,τι να κάνει άραγε μετά από τοοοοοοοοοσα σουξέ!!!
    σου ρήμαξα την ανάρτησή;;; ετσι είμαι εγώ χαχαχα σορι κουκλίτσα ,γελάτε γιατί χανόμαστε....
    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. New Kids On The Block και τα μυαλά στα κάγκελα! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν και μένα αγαπημένη μου η Belinda C.
    Πριν λίγο καιρό έμαθα κι'εγώ για το πρόβλημα που είχε με τα ναρκωτικά και συγκεκριμένα θυμάμαι κάτι που είχε πει για την Μαντόνα... Κοίτα εδώ:

    http://www.showbizspy.com/article/205769/belinda-carlisle-claims-madonna-caused-her-various-eating-disorders.html?pid=1825

    Έχεις δίκιο. Μεγαλώνει πολύ όμορφα. Πιο όμορφα από την Μαντόνα. :)

    Αυτή, τη θυμάσαι; :)

    http://www.youtube.com/watch?v=826PTEuHKhE

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/12/11, 12:27 π.μ.

    Πραγματικά μπράβο της...
    Γιατί αυτός ο δρόμος συνήθως δεν εχει επιστροφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε ΦΟΥΛΗ μου αφού σου έλειψε τόσο σε πληροφορώ ότι προχθες κι όλας την είχε ένα κανάλι κι αναρωτιόμουν ποια είναι... :)))
    Ζει και βασιλεύει προφανώς, μην ανησυχείς!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Koueen μου κάπου διάβαζα τις προάλλες ότι θα ξαναβγουν σύντομα οι αγαπημένοι σου NKOTB! Εμένα πάλι δε μου άρεσαν καθόλου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Lilith μου διάβασα το άρθρο που μου έδωσες. Χρειάστηκε προφανώς αρκετά μεγάλο σοκ για να βρει τα πόδια της αλλά στο τέλος τη μέρας είναι ότι ευτυχώς τα βρήκε και δεν κατέληξε να πραγματοποιηθεί αυτό που 'είδε'.
    Η Μαντόνα κακομεγάλωσε. Αυτά τα μπράτσα της είναι απαίσια. Το καλό ειναι ότι έχει τη κόρη της που είναι σαν τη Μαντόνα όταν ήταν νέα και όταν την κοιτάς θυμάσαι πως ήταν.. :)
    Το όνομα Tiffany κάτι μου λέει αλλά δεν ξέρω αν είναι απ'το διάσημο μαγαζί κοσμημάτων. Το τραγούδι πάντως είνια vaguely familiar... Όχιψέματα γνωστό είναι αλλά όχι η ίδια.. Θα ψάξω κι άλλα δικά της να δω αν τη θυμηθώ. Η φάτσα της πάντως μου είναι άγνωστη.
    Λατρεύω μουσική από 80s! Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια που χόρευα σε όλα αυτά τα τραγουδάκια χωρίς να πολυκαταλαβαίνω τα λόγια κι έβαζα μια γειτόνισσα που'χε έρθει απο Ν.Αφρική να μου μεταφράζει τους στίχους :)))
    Άλλος λατρεμένος από τότε φυσικά ο Μ.Jackson!

    Φιλάκιαααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πωωωωωωωπωωωωωωωωωω κοίτα τη βρήκα! Αυτή ήταν λατρεμένη κι αυτό το κομμάτι απ'τα καλυτερότερα χαχαχαχαχα
    http://youtu.be/K8lHHSV6pDs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Coula μου άργησε αλλά τα κατάφερε. Έχεις δίκιο μετά από τόσα χρόνια η επιστροφή είναι σχεδόν αδύνατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...