3 Ιουν 2011

Τα μικρά μας μυστικά είναι εδώ!

Μερικές φορές όταν γράφεις μια ανάρτηση δεν έχεις ιδέα τι ανταπόκριση θα έχει. Έτσι κι εγώ όταν έγραψα το "Κρυμμένοι θησαυροί στα νησιά κι όχι μόνο" δεν είχα ιδέα αν κάποιος θα έβρισκε καλή την ιδέα μου ή αν θα είχε όρεξη κάποιος να την υλοποιήσουμε μαζί.

Λογάριαζα όμως χωρίς την καλή μου next_day που αμέσως ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στο κάλεσμα μου. 
Από κείνη την μέρα, ανασκουμπωθήκαμε, πίασαμε πιλοφόρι και μυστρί και κτίσαμε το νέο μας μπλογκάκι "Τα μικρά μας μυστικά". Παρόλες τις αντιξοότητες, τις αναποδιές και με πολλά γέλια και αγάπη δουλέψαμε κι οι δυό μας για να στήσουμε ένα κοινό μπλογκ που, όπως λέει και στην εισαγωγική του ανάρτηση είμαστε εδώ για να ξεφουρνίσουμε τα μυστικά μας... Μέρη που αγαπάμε, που μας ενθουσίασαν, που μας έμειναν ανεξίτηλα στην μνήμη, είτε για έναν και μοναδικό λόγο, είτε για πολλούς μικρούς ή μεγάλους... Ταβερνάκια που τρώμε, μπαράκια που πίνουμε τα ποτά μας, πάρκα που κάνουμε τις βόλτες μας, μέρη που αράζουμε και πίνουμε τις μπύρες μας, παραλίες, καταστήματα, οτιδήποτε έχουμε επισκεφθεί και μας έχει μείνει! 

 Έτσι λοιπόν το μπλογκ είναι πια έτοιμο και περιμένει όλους εσάς αν θέλετε να συμμετέχετε με τα δικά σας μυστικά, με τις δικές σας αγάπες. Με τα μέρη που σας προκαλούν αγαλίαση, χαρά, που ζωγραφίζουν χαμόγελο στο πρόσωπό σας, που τα θυμάστε με νοσταλγία και ευχαρίστηση. Δεν χρειάζεται καν να είναι ιδιαίτερα μυστικά, φτάνει να σας προκαλούν όλα αυτά τα θετικά κι αισιόδοξα συναισθήματα.

Όποιος κι όποια από σας θέλει, μπορεί να μας ζητήσει να συμμετάσχει, με το να γίνει συγγραφέας του μπλογκ και να γράψει ένα ή περισσότερα μυστικά, όποτε θέλει ή έχει κάτι να μοιραστεί. Αν κάποιος/α δε θέλει να γίνει συγγραφέας στο μπλογκ αλλά έχει κάποιο μυστικό που θα ήθελε να μοιραστεί μπορεί να μας το στείλει με μέηλ στο tamikramasmistika@gmail.com κι εμείς θα το ανεβάσουμε αναφέροντας τον δημιουργό του και βάζοντας λινκ στο προσωπικό του μπλογκ αν αυτό επιθυμεί.

Ακόμα φτιάξαμε ένα μικρό μπανεράκι σαν αυτό που μπορείτε να δείτε πάνω δεξιά στο sidebar κι αν κάποια ή κάποιος θέλει μπορεί να μας ζητήσει τον κώδικα και θα της/τον δώσουμε για να το αναρτήσει σε όποιο μέρος του δικού της/του μπλογκ θέλει.

15 σχόλια:

  1. Για πάμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τα υπόλοιπα μεταξύ μας! ;)

    Φιλί Διαμαντένιο και λίγο Μυστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο κορίτσια καλή δύναμη!!καλοτάξιδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :) εγώ , το ξέρετε , σας υποστηρίζω με τα χίλια!
    Κι από δω καλή αρχή!!

    (ένα μικρό παραπονάκι : δυσκολεύτηκα λιγάκι να διαβάσω τα ροζ γράμματα... καλύτερα να βάλεις ένα άλλο χρώμα γιατί αυτό ενοχλεί κάπως το μάτι :) φιλικά πάντα :D)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. next_day μου φύγαμε! :))))))
    Φιλάκια πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...irida... μου να'σαι καλά!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. christina μου το ξέρουμε το ξέρουμε βρε ;)
    Να'σαι καλά!
    Φιλάκια!

    υγ. την ώρα που έγραφες το σχόλιο ήμουν ήδη μέσα στο σχεδιαστή κι έκανα την αλλαγή, ούτε γω μπορούσα να τα διαβάσω! χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο, κορίτσια! Καλή αρχή και συνέχεια..
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χεχε :D είμαστε και συγχρονισμένες! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλή αρχή, καλά ταξίδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/6/11, 12:22 π.μ.

    Ωραια ιδέα! Αν ερθω στα μικρά σας μυστικά, θα ερθετε στο Πανηγυρι των ΜΟυρλων;

    :)))

    Ναι, ειναι επίσημη πρόταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. absentminded μου να'σαι καλά!
    Φιλάκια και καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. christina μου είδες είδες; Πως σου φαίνεται η νέα επιλογή...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΟΥΛΗ μου ευχαριστούμε!
    Καλή βδομάδα!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Coula μου ήρθα κι από ότι είδα και η next_day :)
    Φιλάκια και καλή βδομάδα!

    Δυναμικά στο Σύνταγμα Κούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. νομίζω είναι ό,τι πρέπει!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...