3 Μαρ 2011

Μα ποστιζ;!!!

ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝΙΚΑ ΥΓ
 
ΥΓ1. Για την επιλογή τραγουδιού στη γιουροβίζιον θα πω μια κακία δεν αντέχω. Πως τα κατάφεραν εκεί στην ερτ και ασχήμηναν μια τόσο όμορφη κοπέλα σαν την παρουσιάστρια; Δύσκολο ήταν αλλά το πέτυχαν. Την έκαναν όπως κάπου άκουσα να λένε σαν τη 'θεία Λένα' ελεος με τα ποστιζ! Ελεος!

ΥΓ2. Κι η ίδια βρε παιδί μου ένα καθρέφτη δεν είχε να δει τα κακά χάλια; Αμ το βάψιμο; Σαν ... μη πω τι!

ΥΓ3. Κι επιτέθηκε και σ'ένα κακόμοιρο παιδί που τόλμησε να πει ότι είναι αυτοδίδακτος μουσικός. Του λέει "ααααααα μην ακούω τέτοια! ολόκληρο μουσικό λύκειο τέλειωσες τι αυτοδίδακτος;! Σε παρακαλώ." Κακία θεία Λένα!

YΓ4. Όσο κι αν δεν φαίνεται αυτή την κοπέλα τη συμπαθώ πολύ. Μου άρεσε από τότε που παρουσίαζε το 'Συν και Πλην' με τη Μπήλιω και τον Άντρεα. Τη θυμάστε αυτή την εκπομπή;  

φώτο απ'το επίσημο site της ερτ

ΥΓ5. Όσο για τις κατίνες στα κανάλια που δεν είχαν τι να πουν και πιάστηκαν απ'τη φτηνή παραγωγή... αυτές δεν ήταν οι ίδιες που πριν λίγο καιρό κάθε τρεις και λίγο τρωγόντουσαν με τα έξοδα της ΕΡΤ; Αμάν πια! Όλο γκρίνια και χολή στάζουν. 

ΥΓ6. Αν έμοιαζε με παραγωγή του '70 όπως είπε κάποιος, 'τότε ήταν στη μόδα ρε φίλε. Όπως φοράς τα ρούχα της τάδε και της τάδε δεκαετίας και τα βαφτίζεις σύχρονα' :Ρ

ΥΓ7. Μα ποστίζ επαναλαμβάνω;! Και τόσο τραβηγμένος ο κότσος που θα'χει πονοκέφαλο για 2-3 χρόνια...τουλάχιστον!

ΥΓ8.  Καλό το τραγούδι που διαλέξαμε. Για να δούμε τι θα κάνει κι όλας. Αν και προσωπικά μου άρεσε το 'Χαμογέλα' γιατί είναι πολύ αισιόδοξο.

"Μας χωράει όλους η αγάπη!"

29 σχόλια:

  1. Με τόση έλλειψη αισθητικής μάλλον 80ίλα αρχή 90ίλας μου κάνει...
    Συμφωνώ πάντως με όλα όσα λες.
    και γώ μεταξύ χαμογέλα και νίκκι ήμουν...
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο "συν και πλην" ήταν ο εαυτός της. Ανετη με συγκροτημένο λόγο, δίχως το στήσιμο το χθεσινό.
    Την αρχή μόνο είδα, όσο για τα τραγούδια δεν έχω άποψη, δεν τα γνωρίζω και δεν ..αφορούν την ηλικία μου.. βεβαίως βεβαίως....

    Φιλιά καλό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως η ΕΡΤ ότι και να έκανε θα έβγαινε να την κριτικάρουν... σε γενικές γραμμές ήταν λιγάκι παλιάς αισθητικής, αλλά φταίει που η παρουστρία προσπάθησε να συνδιάσει την αισθητική της που είναι πιο της κουλτούρας με την Ευροβίζιον που είναι άλλο πράμα... σε άλλες εκπομπές μου είχε αρέσει επίσης παραπάνω... αλλά όλο αυτό το καρακισταριό που την κατηγορούσε σήμερα στα πρωινάδικα ήταν άλλη υπόθεση! Απίστευτο χαμηλό επίπεδο η κάθε ελεονώρα και λαμπίρη... πόση αμορφωσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτο...πόσο δίκιο έχεις. To τραγουδάκι λίγο κλεμμένο μου φάνηκε αλλά καλύτερα μια φορά να στείλουμε πάλι με ελληνική γλώσσα, αλλά κατα τα άλλα δεν μου άρεσε. Αυτά.
    Η ξανθούλα ήταν μια χαρά.
    http://deardiary.pblogs.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω.. ποσο ασχημη την εκαναν.. Δεν παρακολουθουσα χτες και γενικα δεν ειχα ιδεα ομως ολη μερα σημερα δεν βλεπεις κατι αλλο, οτι και να βαλεις! Αρχικα δεν καταλαβα οτι ηταν αυτη, εβλεπα το ονομα και περιμενα να την δω χαχαχαχα! Τι να πεις? Τιποτα.. Θα δουμε τον Μαιο..

    Μαρουλοφιλακιααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τη θυμάμαι την εκπομπή, μια όμορφη κοπέλα που έκανε τα ρεπορτάζ για σινεμά... πως τη λέγανε... αυτή είναι;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κανενα τραγουδι δεν μου αρεσε καλυτερα να μην στελναν φετος!!
    καλο τριημερο!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν έχω άποψή,δεν είδα...
    καλό τριήμερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κι εμένα το χαμογέλα μου άρεσε. Νομίζω πάντως πως με την διοργάνωση το παράκαναν φέτος στην "φτήνια" και τις προσπάθειες να δώσουν και λίγη ποιότητα στο θέαμα με Λίντσ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα συμφωνήσω για το "Χαμογέλα".
    Αισιόδοξο τραγουδάκι και τα 3 παιδιά εμένα μου άρεσαν πολύ (ο ένας είναι λίγο άφωνος βέβαια αλλά του το συγχωρούμε γιατί είναι χαριτωμένος). :)
    Το πρόβλημα όμως ήταν ότι το τραγούδι ήταν ξεδιάντροπα και ΕΝΤΕΛΩΣ κλεμμένο και δεν μπορούσαμε βέβαια να το στείλουμε στη Γιουροβίζιον. Θα μας έπαιρναν με τις ντομάτες οι Ευρωπαίοι. :)
    Όσο για το τραγούδι που βγήκε, δε λέω... καλός ο Λούκας αλλά με χαλάει πολύ σε εκείνο το σημείο που ενώνεται το ζεϊμπέκικο με το ραπ, που λέει κάτι για κεφάλι και χέρια ανοιχτά...
    Δεν ξέρω... κάθε φορά που ακούω αυτό το σημείο, μού 'ρχεται να πεθάνω στα γέλια! Είμαι πάντως περίεργη να δω τελικά αν ένα τέτοιο τραγούδι θα κάνει κάποια εντύπωση στους ξένους.
    Τώρα για τη διοργάνωση της ΕΡΤ...
    Νομίζω υπάρχει και μια μέση λύση ανάμεσα στο "ξοδεύουμε τα λεφτά του κόσμου για υπερπαραγωγές" και στο "δώσαμε 50 σεντ στον Γιαννάκη να πάει στο περίπτερο να μας φέρει έναν τελικό". Ήταν σίγουρα φτηνιάρικο, μίζερο και καταθλιπτικό. Και η ξανθιά, νομίζω ότι πρέπει να αφήσει τα χαρούμενα για τους χαρούμενους. Η καρδιά μου μ' έπιασε, λέμε! :)))
    Και ούτε ένα μουσικό 'χαλί' για να ξεφεύγει λίγο το μυαλό και το αυτί μας! Τι να πεις...
    Μια Ζέτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τη βραδιά, αν και δεν θα ταίριαζε με τη φτήνια της (της βραδιάς). :)

    Φιλιάαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜaRioNaSTRo κι εμένα μ'άρεσε η Νίκη. Τελικά ποιοι ψήφισαν αυτό το τραγούδι;! :)

    Εγώ δεν άντεχα να βλέπω συνεχώς κι έκανα ζάπινγκ με το παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Πολύ πιο ενδιαφέρον ήταν. Μόνο τη φάση που έδειχνε τα τραγούδια είδα χωρίς ζαπινγκ.

    Καλό τριήμεροοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντιγόνη μου κι εγώ αυτό τον εαυτό περίμενα να δω και απογοητεύτηκα. Το στήσιμο δεν πάει σε κανένα και καμιά ας το πάρουν χαμπάρι. Το μόνο που ίσως τη δικαιολογεί είναι ότι ήταν άπειρη κι ίσως το έκανε από άγχος;
    Τα τραγούδια αφορούν όλες τις ηλικίες καλό μου Αντιγονάκι. Τι σχέση έχει η ηλικία με τη μουσική; Θα σε μαλώσω!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελένη μου όντως πήγε να συνδυάσει τα ασυνδύαστα και κατάντησε εκεί που κατάντησε. Ό,τι μα ό,τι κι αν έκανε η ερτ κάτι θα έλεγαν. Για να γεμίζουν τις ώρες τους και να'χουν να λένε.
    Ελεονώρα δεν είδα αλλά Λαμπίρη πρόλαβα λίγο και σπάστηκα. Εγώ φταίω που ήθελα να δω τι θα έλεγαν. Αφού ήξερα ότι καλή κουβέντα απ'τα χείλη τους δεν περνά.
    Τεσπα τι να πει κανείς; :)
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. lianne πιστεύω ένας απ'τους βασικούς λόγους που η Νίκη δεν κέρδισε ήταν αυτός. Της έλειπε ο ελληνικός στίχος. Ο κόσμος δεν ήθελε κομμάτι εξ'ολοκλήρου στα αγγλικά.
    Κατα τ'αλλα έχεις δίκιο κάτι μου θυμίζει το κομμάτι του 'ζεϊμπέκικου' αλλά ποιο τραγούδι ιδέα δεν έχω :)
    Καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Marouli μου σε αναγκάζουν ν'ασχοληθείς κατά κάποιο τρόπο. Αν και η γιουροβίζιον πάντα ήταν ένα θέμα που μου άρεσε.
    Ειδες; Την έκαναν τέτοιο χάλι που δεν την γνώρισες. Τι μανία κι αυτή; Όταν κατάλαβες πως ήταν αυτή φαντάζομαι το σοκ σου :)))))
    Θα δούμε το Μάιο ακριβώς!
    Φιλάκια μαρουλινάκι κι όμορφο τριήμεροοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ουφ! μου αυτή που λες αν θυμάμαι κι εγώ καλά ήταν η Μάριον Μιχελιδάκη (http://www.otenet.gr/img/contentTv/net1102270700.jpg) κι όχι η Λένα Αρώνη.
    Κάτι θυμάσαι πάντως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. stella μου όπως πάμε θα γίνει κι αυτό σίγουρα!
    Φιλιά και καλό τριήμεροοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΟΥΛΗ καλύτερα που δεν είδες!
    Καλό τριήμεροοοοοοοοοοοοοοο
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. mahler όπως έλεγε κι ένα τραγουδάκι "απ'τα ψηλά στα χαμηλά κακούργα κοινωνία τι να τα κάνεις τα λεφτά όταν δεν έχεις μια"

    Το χαμογέλα άξιζε πιστεύω να πάει. Είναι τόσο ασιόδοξο και χαμογελαστό.

    Φιλιά και καλό τριήμεροοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Lilith μου ποιος είναι ο άφωνος; Χαμπάρι δεν πήρα!
    Κλεμμένο από που καλέ; Παρθενογέννηση δεν υπάρχει. Ολα τα τραγούδια μπορεί να μοιάζουν λίγο. Κάθε χρόνο αυτό λένε για τις συμμετοχές στη γιουροβίζον.
    Τι λέει καλέ για χέρια και κεφάλια;!! Ουαου παρατηρητικότητα! Φτου να μη σε ματιάσω Λιλιθάκι μου!
    Αυτή τη μέση λύση που λες ούτε που την σκέφτηκαν. Πήγαν αμέσως στο άλλο άκρο. Είπαν να κάνουν τόση οικονομία που το ξεπάστρεψαν το θέμα :))))))))))))))))))
    Σορρυ αλλά η Ζέτα δε μ'άρεσε τότε που το'χε παρουσιάσει με τον Καπουτζίδη. Την προτιμώ στο Dancing. Γουστα είναι αυτά να μου πεις.

    Φιλάκια πολλά και όμορφο τριήμερο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρώτον, ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις τι εννοώ 'κλεμμένο'...

    http://www.youtube.com/watch?v=waeT2imXJZw&feature=related

    Δεύτερον, ο άφωνος είναι αυτός...

    http://mousikorama.gr/site/images/stories/ellinika_sykrotimata/triimitonio/mousikorama_triimitonio_001.jpg

    Τρίτον, όταν λέω Ζέτα, δεν εννοώ βέβαια Καπουτζίδη. Εννοώ σκέτη Ζέται που μετά από το Dancing σίγουρα θα έχει πολύ περισσότερη εμπειρία για να παρουσιάσει έναν τελικό επιλογής τραγουδιού. Πάντως, καλύτερη από την ξανθιά, θα ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ! :)

    Όσο για το ποιους έπρεπε να στείλουμε στη Γιουροβίζιον, η πρότασή μου σύντομα στο Tales and Stories. :)))

    Φιλιάαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αμάν αυτή η μελέτη κι αυτό το κανάλι! Όλα μοιάζουν γι'αυτούς. Άμα ψάχνεις σπιθαμη προς σπιθαμί ομοιότητες παντού θα βρεις. Και το κάνουν κάθε χρόνο από κακία μεγάλη γιατί δεν τους συμπαθεί κανένας όταν πάνε στο διαγωνισμό. Είδες πέρυσι που είχαν τσακωθεί με κάποιους διαγωνιζόμενους οι ρεπορτερ του και τους παρομοίαζαν με ζώα κτλ; Μιλάμε για επίπεδο 3ο υπόγειο. Άσε που οι ξένοι πίστευαν ότι έτσι είναι όλοι οι Έλληνες και μας έκαναν ρεζίλι. Θυμάμαι έβλεπα τις ανταποκρίσεις τους απ'το διαγωνισμό και ντρεπομουν φρικτά.

    Όσο για το παιδί δεν νομίζω να είναι άφωνο. Απλά είναι ομορφουλικο και του έβγαλαν ένα κουσούρι γιατί τον ζηλεύουν :Ρ

    Δεν ξέρω για τη Ζέτα έχω τις επιφυλάξεις μου... Ίσως να'χω και λάθος.. Η καημένη η Λένα είναι καλή. Την παρεξήγησεις βρε Λιλιθ μου. Απλά εκεί απ΄το άγχος της στήθηκε κάπως, είχε και τη νεκρή τρίχα και της κάλυπτε το κρανίο και βγήκε όπως βγήκε :)))))))))

    Αυτή την πρόταση την περιμένω εναγωνιωδώς!! Φαντάζομαι ότι θα'ναι τρελλούτσικη κι ωραία ;)

    Φιλιάαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βρε Daisy μου, αφού ξέχασα να σου πω για ποιον από τους 3 λέω, πώς κατάλαβες ποιος είναι ο άφωνος; :)))
    Αυτόν δεξιά λέω.

    Δεν περίμενα τη Μελέτη να μου πει για το τραγούδι. Με το που το άκουσα, έβαζα τον σταυρό μου! Απλά σου έστειλα το λινκ για να δεις για ποιο τραγούδι μιλάω. Για τους ρεπόρτερ που λες, δεν το συζητώ. Έχεις απόλυτο δίκιο.
    Ούτε εγώ έχω τίποτα με τη Λένα.
    Στο Συν και Πλην, μου άρεσε κι' εμένα.
    Στον τελικό όμως ήταν για κλάματα.
    Αυτό λέω. Nothing more nothing less. :)

    Πέθανα στα γέλια με τη "νεκρή τρίχα"!
    Χαχαχαχαχαχα!!! :)))

    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ Η ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ;;
    ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/3/11, 12:14 μ.μ.

    Κι εμενα μου αρεσε η Λενα στο συν και πλην! Αλλα στη γιουροβιζιον δεν ειχε καμια δουλεια! Δηλωσε σε συνεντευξη πως ζουμε σε δυσκολους καιρους και θα κανουμε ο,τι μας ζητηθει απο δουλεια!
    Δηλαδη επειδη ειναι δυσκολοι οι καιροι να παω να γινω χορευτρια σε ναιτ κλαμπ;
    Δεν καταλαβαινω τις εκπτωσεις που κανουν στους ευατους τους! γι αυτο εχω αρχισει να τις ονομαζω πχχχχχοιτικες! Θα μπορουσε να αποφυγει το ξεφτιλίκι, αλλά κατα βαθος γουσταρε να βγει και λιγο στην επιφανεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Νόμισα ότι έλεγες αυτόν στη μέση γιατί τον δείχνουν οι άλλοι δύο :)))))))))
    Στον τελικό ήταν όντως έξω απ'τα νερά της η καημένη.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. SΚΡΟΥΤΖΑΚΟ μάλλον ήταν στο πνεύμα της αποκριάς που την έφτιαξαν :)))
    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Coula εγώ νομίζω καλά έκανε και δέχτηκε αν της το πρότειναν. Αν μη τι άλλο είδε τι της πάει και τι όχι. Αν δεν δοκιμάσεις ποτέ δεν ξέρεις.
    Προσωπικά πιστεύω θα ήταν καλύτερη αν δεν ήταν τόσο αγχωμένη.
    Και το να μην της πάει να παρουσιάζει γιουροβιζιον θετικό είναι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...