30 Οκτ 2010

Fuschia mania

Σήμερα πήγα να πάρω πράγματα με μια δωροκάρτα που είχα εδώ και κάτι μήνες. Ουσιαστικά πήγα να διαλέξω δώρα για μένα. Τέλεια δεν είναι; Σίγουρα φτάνει να μη πέσεις στην αλλαγή της σεζόν που τα μαγαζιά βγάζουν τα απαίσια παλιά καλοκαιρινά για να τα ξεφορτωθούν και τα χειμωνιάτικα είναι ακόμα πολύ ζεστά για να φορεθούν - τουλάχιστον εδώ στην Κύπρο που όλο λέει να χειμωνιάσει κι όλο μετανιώνει.

Όπως και να'χει. Περιπλανήθηκα αρκετά στο πολυκατάστημα, αλλά δεν έβρισκα αυτό που ζητούσα. Μη φανταστείτε πως έψαχνα κάτι εξωφρενικό. Μια μπλουζίτσα που να φοριέται τώρα που'ναι φθινόπωρο. Όσο κι αν έψαξα δε βρήκα τίποτα να μ'αρέσει.
Έφτασα σε κάποια φάση στο τμήμα με τα εσώρουχα και νυχτικά κι ανακάλυψα ένα fleece που δεν είναι ρόμπα (μισώ τις ρόμπες) αλλά φοριέται πάνω απ'το νυχτικό ή τη φανέλα μόλις σηκωθείς το πρωί και κάνει ψύχρα. Το καλύτερο; Το καταπληκτικό του χρώμα: φούξια! Αμέσως το δοκίμασα και ήταν τέλειο, χουχουλιάρικο κι όμορφο έτσι το πήρα.

http://www.debenhams.com
Όμως περίσσευαν κάποια λεφτά απ'το δώρο κι έτσι συνέχισα να γυρίζω μπας κι εντοπίσω ακόμα κάτι να πάρω. Τίποτα απολύτως δε μου άρεσε. Ή αν μου άρεσε ήταν πανάκριβο. Μα μια μπλούζα 50 ευρώ;! Κι όχι κάτι ξεχωριστό μια απλή μακό μπλουζίτσα. Τελικά δεν ήταν τυχαίο που ενώ το μαγαζί είχε αρκετό κόσμο τα ταμεία ήταν συνέχως άδεια. Που να ψωνίσει ο κόσμος με τέτοιες τιμές; 

Στα πολλά βαρέθηκα και γύρισα σπίτι. Μετά όμως σκέφτηκα να πάω στο υποκατάστημα εδώ κοντά μπας και βρω κάτι γιατί μου έμεναν λίγα ευρουλάκια στη δωροκάρτα κι ήθελα πάρω κι άλλο δωράκι. Στα ρούχα πάλι τζίφος.

Τελικά όμως βρήκα κάτι που πολύ μου άρεσε. Φούξια σεντόνια! Πάντα αποφεύγω τα άσπρα ή τα εμπριμέ, δε μ'αρέσουν καθόλου. Έχω γαλάζια, πράσινο-κίτρινα, ροζ, burgundy, ροζ πουά με άσπρες βουλίτσες, μωβ και ριγέ με σκούρο μπλε, πράσινες, κόκκινες και άσπρες ρίγες. Το αγαπημένο μου χρωματάκι όμως έλειπε και τώρα επιτέλους το απέκτησα. 

http://www.mymarmalade.com
Χάθηκε να φέρουν ρούχα σε όμορφα χρώματα; Ένα φούξια μπλουζάκι θα ήταν ό,τι πρέπει αλλά δυστυχώς... τίποτα! Ελπίζω κάποια στιγμή να πάω Αθήνα να ψάξω μπας κι εκεί είμαι πιο τυχερή. 

Πάντως καλά μου ήρθαν όλα αυτά τα δώρα και δεν έδωσα τίποτα απ'το πορτοφόλι μου. Να'ναι καλά αυτοί που βρήκαν την ιδέα της δωροκάρτας κι αυτός που μου την χάρισε!

13 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ:)))ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί ωραίο χρώμα το φούξια! Πολύ αγαπησιάρικο... Εγώ τον τελευταίο καιρό φιλενάδα έχω καταφύγει στο ίντερνετ για πολλές αγορές... ξέρω... η βόλτα στα μαγαζιά λειτουργεί ως αγχολυτικό και δίνει πολύ περισσότερα από αυτήν καθεαυτήν την αγορά... ωστόσο βρήκα πολλά πράγματα σε πολύ καλές τιμές από πολλές ιστοσελίδες που σε κάνουν να σκέφτεσαι πόσο πολύ μας κοροϊδεύουν κάποιοι με τις τιμές που βάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Shopping therapy δηλαδή και χωρίς να ξοδέψεις ευρώ! Μια χαρά σε βρίσκω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γειές!Θύμησέ μου στη γιορτή σου να σου στείλω μια δωροκάρτα για τα espresso-shops!! Έτσι θα σε αφήνα βρε νόμιζες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημεροκαλησπερα!

    Τελειες οι αγορες,με γειες!!
    Τα σεντονια ειναι τελεια!!

    Καλη εβδομαδα να εχουμε!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έξυπνο πράγμα η δωροκάρτα.
    Και πολύ χρήσιμο για μας τις γυναίκες! :)
    Μπορεί να μη βρήκες ακριβώς αυτό που έψαχνες, νομίζω όμως ότι δεν έχεις παράπονο από τις αγορές σου. ;)
    Πολύ χαρούμενο χρώμα το φούξια!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SΚΡΟΥΤΖΑΚΟ καλό μήνα! Ελπίζω οι ευχές σου να πιάσουν για όλους μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία Ελένη δεν έχεις άδικο. Κι εγώ ψωνίζω απ'το ιντερνετ όλο και συχνότερα. Βρίσκεις φτηνά και όμορφα πράγματα και η αγωνία μέχρι να τα παραλάβεις πολύ μ'αρέσει :)
    Οσο για τις τιμές ... το περιθώριο κέρδους τους κάποιες φορές φτάνει στα όρια της αισχροκέρδιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. NdN χαχα ναι ναι! Guilt free shopping therapy! Τι καλύτερο; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. astakouli για την καπουτσινιέρα ε; ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ πολύ τη θέλω την άτιμη κι ας μην πίνω καφέ! :)))))
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Marouli μου ευχαριστώ!
    Καλή βδομάδα!
    Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Lilith μου τα τελευταία χρόνια έπαθα μια παράκρουση μ'αυτο το χρώμα. Και πολλά φούξια ρούχα έχω και αξεσουάρ, τώρα και σεντόνια! Λες να βάψω και κανένα τοίχο...; Χμ.. θα το σκεφτώ. Το λατρεύω σου λέω. Ίσως είναι που μικρή είχα μανία με το μπλε και δεν το χάρηκα τότε το κοριτσίστικο. Έτσι μου βγήκε τώρα παρακαιρα :))))
    Φιλάκιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...