21 Μαΐ 2010

Ιντερνετ αγάπη μου!!!!

Προχθες το λαπτοπάκι μου ξεκίνησε να φορτώνει τα γίντοους και μετά μπαμ! έγινε γκρι η οθόνη και μετά μαύρισε εντελώς. Άγχος! Πατώ επανεκκίνηση απ’ το κουμπάκι, τίποτα. Το βγάζω απ’ το ρεύμα, πάλι τίποτα. Ούτε επανεκκίνηση δεν μπορούσε να κάνει, ούτε να σταματήσει έστω να δουλεύει. Το γυρνάω από δω-το γυρνάω από κει, το ψάχνω, το σκέφτομαι στο τέλος αποφάσισα να του βγάλω την μπαταρία. Έσβησε ευτυχώς και μόλις του την ξανάβαλα δούλεψε αμέσως κανονικά.

Όλη αυτή τη ιστορία κράτησε πάνω-κάτω κανένα μισάωρο. Το πώς αισθανόμουν δε λέγεται. Ήμουν φοβερά εκνευρισμένη, απελπισμένη, αηδιασμένη, έξω απ’ τα ρούχα μου. Ίδρωνα και ξίδρωνα μέχρι να το κάνω να δουλέψει. Μόλις είδα το σήμα των γίντοους ησύχασα, πήγε η καρδιά μου στη θέση της.

Χθες έρχομαι στη δουλειά και το πρώτο που κάνω όπως πάντα, ανοίγω το pc. Δούλευε κανονικά, ιντερνετ όλα στην εντέλεια. Ξαφνικά κατά τις 9.30 τσουπ! κόβεται το ιντερνετ. Λέω οκ έχει ξανασυμβεί για λίγο, θα του περάσει. Πάω από δω, πάω από κει, κάνω κάτι άλλες δουλειές που είχα. Επιστρέφω μετά από κανένα μισάωρο, μια ωρίτσα το πολύ… τι να δω; Δεν φτιάχτηκε ακόμα! Παίρνω τηλέφωνα, βρίσκω υπεύθυνους κι ανεύθυνους να δω τι γίνεται. «Φτιάχνεται-φτιάχνεται» όλοι μου είπαν.

Παίρνω τηλέφωνο άλλους συνάδελφους τα ίδια κι αυτοί-κομμένο το ιντερνετ. Μ’ έπιασε μια απελπισία άλλο πράγμα. Δεν είναι ότι δεν μπορούσα να δουλέψω σε άλλα θέματα μέχρι να επανέλθει, είναι ότι ένιωθα άσχημα να μην μπορώ ανά πάσα στιγμή να συνδεθώ. Κάθε απόπειρα μου έβγαζε αυτό το σιχαμένο το σήμα:



ERROR

The requested URL could not be retrieved



Το ‘βλεπα κάθε φορά και μ’ έπιανε κυριολεκτικά πόνος στο στομάχι! Χάθηκε να βάλουν ένα πουλάκι που κελαηδά χαρούμενα ή κάτι άλλο. Αυτά τα απαίσια γράμματα με ανακατεύουν ακόμα και τώρα που τα έβαλα στο κείμενο μου.




Μα πως γίνεται τόσες ώρες να είμαστε εκτός δικτύου;! Σκεφτόμουν κι έσκαγα. Τόσο πολύ που δεν μου έμεινε όρεξη για να δουλέψω καθόλου. Και να ‘σου να προσπαθώ απεγνωσμένα να συνδεθώ. Και να' σου να ιδρώνω απ' το άγχος μου. Αλλά τίποτα. Μάταιες οι προσπάθειες μου.

Τρεις ολόκληρες ώρες μετά, όταν είχα πλέον απηυδήσει εντελώς πατάω έτσι χωρίς να περιμένω κάτι και βλέπω το σηματάκι της Google! Δε μπορώ να σας περιγράψω την αγαλλίαση που ένιωσα. Λες και κέρδισα το λόττο, το πρώτο και το τζόκερ μαζί. Λες κι ήρθαν όλες μου οι Κυριακές μαζεμένες. Λες και με φιλούσε ο καλός μου. Τρέλα σας λέω!


Σήμερα πάλι δυστυχώς τώρα πριν κανένα μισάωρο τσουπ! πάλι κομμένο το ρημάδι! Είπα κι εγώ να μοιραστώ τον πόνο μου γραπτά μπας και καταλαγιάσει. Γιατί ποιος ξέρει πότε θα φτιαχτεί πάλι το ρημάδι; Ποιος ξέρει;! ΑΑΑΑΑΑΧΧ! Έχω ένα άγχος! Άλλο να το λέω, άλλο να το γράφω κι άλλο να το αισθάνομαι..

Δώσ’ μου ιντερνετ και παρ’  μου τη ψυχή! είμαι τελικά..

υγ. ήρθε τελικά το ρημάδι πίσω αλλιώς δεν την πάλευα καθόλου.. κάργα εξαρτημένη με βρίσκω :)))

 http://media.photobucket.com/



ΥΓ: Δείτε εδώ πολύ όμορφα error που θα μπορούσαν άνετα ν'αντικαταστήσουν το γνωστό, φρικαλέο σήμα.

12 σχόλια:

  1. Η αληθεια ειναι οτι αυτο το τεραστιο ERROR ουτε κ εμενα μ'αρεσει. Αλλα μη σκας... Μηχανηματα ειναι, χαλανε, μας σπανε τα νευρα, αλλα ειναι μηχανηματα...

    :) Φιλαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bonjour!
    Πόσο σε νιωθω.. παλιοτερα το παθαινα συνεχως μα συνεχως! Είναι μια διαφυγη να το πω, μια αγαλλιαση να ξερεις οτι θα πατησω κατι και με κατι θα ασχοληθω.. Θελω να παρω λαπτοοοοοοοοοπ!! Αχ..

    Μαρουλοφιλακια! Καλο τριημερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "A fatal error has occured. Please scratch kitty"
    Χαχαχαχαχαχαχαχαααα!!!
    Καλόοο!!! :)))

    Έχεις απόλυτο δίκιο...
    Αυτό το error είναι φρικτό!
    Μην ταράζεσαι όμως τόσο πολύ...
    Είπαμε... καλό το ίντερνετ, μη γίνουμε όμως και εντελώς junkies! Χαχαχα!
    Άλλη φορά, να βγαίνεις στο μπαλκόνι που λέγαμε στο προηγούμενο ποστ, με τον Σνούπυ... λίγο καρπουζάκι και υπομονή!
    Άλλωστε, μ' αυτούς τους υπεύθυνους-ανεύθυνους που έχουμε μπλέξει, θα παίρνουμε χάπια στο τέλος αν δεν χαλαρώσουμε.
    Όσο και να συγχιστείς, δε θα επιστρέψει νωρίτερα η γραμμή. ;)

    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια τα error messages! Και όλα με γατάκια! Ευτυχώς το γατί μας δεν ασχολείται με την τεχνολογία :) Φιλάκια, καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είμαστε εθισμένοι η αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε πως γίναμε ετσι;το άλλο Σάββατο πάω διακοπές στην Κρήτη για μια βδομάδα, εεε θα το πάρω μαζί μου!!!πώρωση λέμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ λυπηρό να είμαστε σχεδόν όλοι έτσι με το νετ.Παλιά δηλαδή που δεν είχαμε, πώς ήμασταν καλύτερα; Μάλλον πρέπει ν αρχίσουμε αντί να σβήνουμε τα φώτα για την ώρα της γης και τρίχες κατσαρές, να σβήνουμε τα pc μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχω παθει κατι παρομοιο κ μαλιστα οταν ειχα πρωτοπαρει το λαπτοπ μου κ τα ειχα παιξει κ εγωωω...λεω παει το καψα!!!

    με το σημα παλι...2μερες τωρα ο γειτονας δεν εχει χαχαχα εχθες δηλαδη καθολου απο το πρωι μεχρι το βραδυ!!!
    ειναι ανακουφιση συμφωνω να ξερεις πως εχεις κ ας μην το χρησιμοποιεις!!!

    φιλια κ περαστικα του ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μια εξάρτηση την έχουμε... και ακόμα και αν δεν έχεις σκοπό να κάτσεις στο ίντερνετ άμα δεις ότι δεν έχεις, τρως ώρες ολόκληρες για να το φτιάξεις... γκρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/5/10, 12:40 π.μ.

    Μάλλον είσαι εξαρτημένο άτομο κι εσύ και πρέπει να μπεις στην ομάδα ψυχοθεραπείας!

    Με λένε Coula και ούτε σήμερα είμαι καθαρή από νετ.

    Μην ανησυχείς όλοι έτσι νιώθουμε, αρκεί βέβαια ο χρόνος που καταναλώνουμε στο νετ να μην μας διαλύει άλλες όμορφες στιγμές που αξίζει να ζήσουμε.

    Φιλιά πολλα

    μουατςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. άσε τον τελευταίο καιρό το ιντερνέτ τον παίζει κανονικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Free spirit μου το ξέρω πως έχεις απόλυτο δίκιο αλλά έλα που είμαι συνδεδεμένη μαζί του :)
    Καλημέρα!

    Μαρούλι μου όντως είναι διαφυγή όπως λες. Να πάρεις λαπτοπ αμα θες αν και προσωπικά προτιμώ το ντεσκτοπ αφού το'χω συνηθίσει τόσα χρόνια.
    Καλημέρα!

    Lilith μου junky ακριβώς! Αν δεν πάρω τη δόση μου μια μέρα κάτι παθαίνω :) Δεν είναι τέλεια τα γατουλίνια; Αν ήμουν σπίτι θα έβγαινα αλλά είμαι στη δουλειά και δεν έχω την επιλογή..
    Καλή σου μέρα!

    Dorothy δεν ασχολείται; Μπας και είναι καιρός να ξεκινήσει; Ειδικά να πιάσει δουλειά σαν το τελευταίο :)))
    Καλημέρα!

    ρίτσα μου είμαστε, είμαστε! Είμαι η DaisyCrazy και είμαι εθισμένη στο ιντερνετ. Να κάνουμε γκρουπ αυτοβοήθειας σαν τους ανώνυμους αλκοολικούς :))
    Καλημέρα!

    Φούλη εγώ στις διακοπές προσπαθώ να αποτοξινωθώ είναι η αλήθεια και τα καταφέρνω αλλά με το που θα γυρίσω ξαναπέφτω με τα μούτρα :))) Καλά να περάσετε!
    Καλημέρα!

    Κίρκη να τα σβήνουμε αμέ... για κανά 5λεπτό άντε 10λεπτό άντε άντε το πολύ τεταρτάκι... ΟΚ? Μη μας πιάσει κι η στέρηση ε! :)
    Καλή σου μέρα!

    Λουνίτα ευτυχώς τώρα όλα καλά. Ελπίζω να μη μας κάνει πάλι προβλήματα σήμερα :)
    Καλημέρα!

    Ουφ εννοείται! Πρέπει να λειτουργεί άλλωστε γιατί έχουμε κι ένα σωρό άλλα συστήματα ενωμένα μαζί του. Όχι πως το θέλω γι'αυτό αλλά λέμε τώρα... Ξέρεις έτσι κάνουν οι εθισμένοι κρύβουν και δικαιολογούν τον εθισμό τους... χιχι
    Καλή σου μέρα!

    Κούλα αυτό είναι σοφή κουβέντα.
    Με λένε DaisyCrazy και ούτε σήμερα είμαι καθαρή απ'το νετ :)))
    Φιλιά και καλημέρα!

    mahler όντως. Γιατί όμως; Παίζουν με τα νεύρα μας;! Έλεος δε βλέπουν ότι έχουμε επείγουσες ανάγκες; :)
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...