18 Φεβ 2010

House Md - Hugh Laurieeee

Μ'αρέσουν πάρα πολύ οι ιατρικές σειρές. Παλιά έβλεπα μετά μανίας E.R. Ξέρετε αυτή τη σειρά που ανάδειξε τον George Clooney.Μια που τον ανάφερα ας τον βάλω και λίγο εδώ να ομορφήσει το μπλογκ μου :)

http://www.nbc.com/ER

Τώρα βλέπω μετά μανίας House Md και γουστάρω τρελά Hugh Laurie. Στην αρχή άρχισα να παρακολουθώ που και που κανένα επεισόδιο. Τον τελευταίο καιρό όμως έγινα φανατική, μανιακή και κάθομαι μπροστά απ'το χαζοκούτι κάθε μέρα στις 7 παρά να δω το νέο επεισόδιο.

 

 
Ο Hugh Laurie είναι φυσικά γνωστός από το Blackadder.


Όμως ποτέ στο Blackadder δε μου φαινόταν ιδιαίτερα ωραίος ή αξιοπρόσεκτος. Από τον καιρό όμως που τον βλέπω στο House έχω ξετρελλαθεί μαζί του. Είναι άκρως γοητευτικός, κακός, αντιφατικός, ζηλιάρης μέχρι αηδίας, στριμμένος, μισοάνθρωπος, εκκεντρικός ΑΛΛΑ έχει κάτι τις που προσελκύει. 

Στη σειρά είναι ένας γιατρός που δε νοιάζεται για τον ασθενή αλλά μόνο για το μυστήριο που κρύβει η ασθένεια. Η ειδικότητα του είναι διαγνωστολόγος, που είναι μια νέα ειδικότητα στην ιατρική και ταιριάζει γάντι στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του. Αν μια ασθένεια μπορεί να διαγνωστεί εύκολα δεν τον ενδιαφέρει, θέλει ασθένειες που κρύβονται, που έχουν χιλιάδες διαφορικές διαγνώσεις, που παρουσιάζουν ένα κάρο περίεργα συμπτώματα. Τότε πιέζει την ομάδα του για να ανακαλύψουν αργά ή γρήγορα τι συμβαίνει. Είναι τόσο μανιακός που ακόμα κι όταν ο ασθενής αποδημήσει εις Κύριον εκείνος να επιμένει να βρει τι είχε. Είναι λες και κάθε φορά λύνει ένα παζλ που του καρφώνεται στο μυαλό και του γίνεται έμμονη ιδέα μέχρι να το λύσει.

Το ωραίο μ'αυτόν τον ηθοποιό είναι ότι αν κι είναι χρόνια πια στην Αμερική δεν έχει παρασυρθεί από τη μανία για χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις που κάνουν όλοι ανεξαίρετα για να φαίνονται νεότεροι. Αυτό του δίνει ένα τεράστιο ατού: έχει ένα πρόσωπο που μπορεί να εκφράσει όλα του τα συναισθήματα. Οι ρυτίδες του όχι μόνο δεν αφαιρούν αλλά αντίθετα προσθέτουν στη γοητεία του. Είναι ένας κανονικός άνθρωπος κι όχι μια καρικατούρα γεμάτη πλαστικές εγχειρίσεις.

15 σχόλια:

  1. αχ,τι ωραία μπορεί να ξεκινήσει η μέρα σου...
    να έχει ήλιο όπως σήμερα
    και τσουπ....
    να βλέπεις και τον Γιωργάκη τον Κλούνευ να σου χαμογελά...φόρα παρτίδα!
    Λες να τον βάλω και εγώ να ομορφύνει το δικό μου βλοκ;
    καθόλου κακή ιδέα!!!!!
    Μπονζουρ!~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα θα στο ομορφύνει το μπλογκ... αν και είναι πολύ όμορφο έτσι κι αλλιώς ;)
    Bonjour!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hugh Laurie ως Captain Darling in Blackadder goes forth: θεός!
    αλλα αν σου αρέσουν οι ιατρικές σειρές εγώ λέω Scrubs και ξερό ψωμί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μου πολυαρέσουν οι ιατρικές σειρές γιατί ότι δείχνουν νομίζω ότι το έχω (!) αλλά ο Hugh Laurie μου αρέσει πολύ στο Stuart Little!!!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/2/10, 11:20 μ.μ.

    Εμένα με κουράζουν οι αμερικανιές, αλλά το συγκεκριμένο καλό είναι. Έχω δει δυο τρία επεισόδια.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάλι αγχώνομαι με τις ιατρικές σειρές και δεν έχω δει καμία ούτε τώρα αυτή με τον πως τον είπες House;
    :)))

    Λες να δω κανενα επεισόδιο;

    Φιλιάααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Lalù to Scrubs δεν το'χω υπόψη μου. Θα το ψάξω :)

    Ουφ! είναι κι αυτό ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές ιατρικής όταν διαβάζουν για συμπτώματα και ασθένειες νομίζουν ότι πάσχουν αυτοί και οι δικοί τους άνθρωποι..

    Coula καλωσόρισες :) Συμφωνώ για τις αμερικανιές αλλά αυτό σε γενικές γραμμές τις αποφεύγει.. προς το παρόν τουλάχιστον.

    Σταλαγματιά μου είναι καλό και έξυπνο. Το'χει στο σταρ στις 6.45. Δες το καμιά φορά μπορεί και να σ'αρέσει :)
    Φιλί γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν βλεπω STAR karntia moy!


    kalo soykoy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι μεγάλη φαν των ιατρικών σειρών, αλλά δυστυχώς τον τελευταίο καιρό δεν έχω πολύ χρόνο για τηλεόραση και dvd γενικότερα και δυστυχώς δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο από τη συγκεκριμένη σειρά... Θα επανορθώσω όμως! :)))
    Έχεις δίκιο για τον Hugh Laurie. Και στο Blackadder ήταν εξαιρετικός!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στελλίτσα καλημέρα! Έχει πολύ καλές ξένες σειρές κατά καιρούς το σταρ... και κοινωνικά σχόλια για τις ζωές των διασημων.. :)))

    Lilith μου αν σου αρέσουν οι ιατρικές σειρές και ο Hugh Laurie τότε σίγουρα θα τη λατρέψεις αυτή τη σειρά δεν το συζητώ.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ki εγώ παιδί του Ε.R. είμαι (ούπς αυτό δεν ακούγεται και πολύ καλό) και τώρα βλέπω Grey's Anatomy. Το άλλο δεν το έχω δεί ακόμα άλλα όλοι μου λένε πως τα σπάει. Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mahler μου δεν είναι και τόσο παλιό το E.R. πια! :))
    Το Grey's δεν το'χω δει ποτέ, καλό ε;
    Το House έχουν δίκιο όσοι σου λένε ότι τα σπάει.
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/2/10, 8:37 μ.μ.

    House M.D ΑΓΑΠΑΜΕ
    εντάξει σχεδόν πάντα ξέρεις τι θα γίνει, σε όλο το επεισοδιο θα ψάχνουν και θα πετάει ο καθένας τη μπαλαφάρα του μέχρι ο ασθενής να κακοψοφάει μέχρι που κάποιος θα πει κάτι άσχετο στον Χάουζ ή αυτός θα δει καμιά βρύση να τρέχει ξέρω γω και θα βρει τη λύση, αλλά είναι ωραία σειρά γαμώτο και ο Hugh Laurie δίνει ρέστα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/1/13, 11:48 π.μ.

      Ποσο συμφωνωωώ! λατρεύω House και Ηugh Laurie!!! Μπορεί να ξέρεις τι θα γίνει, αλλά το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο πώς θα βρει τη λύση... :)

      Διαγραφή
  14. Lydia μου είχα διαβάσει στο μπλογκ σου πρώτη φορά για τον House κι από τότε άρχισα να τον παρακολουθώ :)
    Ξέρεις περίπου πως θα πάει κάθε επεισόδιο, αλλά πολλές φορές εκπλήσσει. Εκτός αυτού μ'αρέσει πολύ και ο τρόπος που εξελίσσονται οι σχέσεις του House με τους άλλους πρωταγωνιστές κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...