16 Ιαν 2010

Σεξ Έρωτας

Πρόσθεσα ένα tag cloud στο μπλογκ και βρήκα ότι το σεξ είναι από τις πιο συχνές ετικέττες στο μπλογκ αν κι έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα εδώ... Άρα αυτό πρέπει να αλλάξει ;)




Λοιπόν έχουμε και λέμε το σεξ είναι η κινητήρια δύναμη σε αυτό τον πλανήτη. Όσοι άνθρωποι κι αν δημιουργηθούν στο εργαστήριο ποτέ δε θα παρατήσουμε την παραδοσιακή και σίγουρα απείρως πιο ευχάριστη μέθοδο του σεξ.

Τελικά το σεξ είναι απίστευτα σημαντικό και γι'αυτό όλο μιλάμε για έρωτα, σεξ, σχέσεις. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στο μυαλό μας άπειρες φορές τη μέρα. Ο λόγος που γεμίζουν περιοδικά, εφημερίδες, κανάλια, ταινίες, ραδιόφωνα μ'αυτό.

Είναι πηγή ζωής. Είναι το αντίδοτο στο θάνατο.

Όπως είπε κι η αγαπημένη Χαρούλα σ'ένα τραγούδι της "έλα αγάπη μου έλα να κάνουμε έναν Έλληνα ακόμα!" Ειλικρινά μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα πιο όμορφο από δύο άτομα που αγαπιούνται να ενώνονται και να φτιάχνουν ένα νέο πλάσμα, να δημιουργούν ξανά τη ζωή;

Διάφορες έρευνες κατά καιρούς έχουν βρει ότι μετά από μεγάλες καταστροφές, ή μετά από πολέμους γεννιούνται περισσότερα παιδιά. Ο λόγος είναι απλός, ο άνθρωπος έχει ανάγκη να ελπίζει και τι χαρίζει περισσότερη ελπίδα από ένα νεογέννητο μωράκι; Τίποτα!

Πέρα όμως από τη δημιουργία παιδιών, πρώτα και βασικά το σεξ, ο έρωτας είναι ηδονή, ευχαρίστηση, ικανοποίηση.  Στο σεξ δεν χωρά η έννοια της ανωμαλίας αν αυτό γίνεται ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικες.




Το σεξ δεν γνωρίζει χρώμα, φυλή, εθνότητα, θρησκεία, είναι πανανθρώπινο, παντού παρόν.

Αλοίμονο σε όσους, για οποιονδήποτε λόγο το στερούνται. Όσες πνευματικές ανταποδώσεις και να παίρνουν τίποτα δεν αλλάζει το γεγονός ότι απέχουν από τη πιο ευχάριστη και δυνιτικά την πιο δημιουργική πράξη που ο Θεός έδωσε την δυνατότητα στον άνθρωπο να κάνει.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους και γι'άλλους τόσους που δεν μπορώ να σκεφτώ αλλά είμαι σίγουρη υπάρχουν, ένα έχω να σας πω: κάντε σεξ συχνά. Είναι υγεία και ζωή.

8 σχόλια:

  1. καλά και το δικό μου πάν κάτω το σέξ είναι, γυμνά βίντεο Χατζηγιάννης, λεσβιακό Μπεζαντάκου και πάει λέγοντας χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά... αυτό το "να κάνουμε έναν Έλληνα ακόμη", δεν ξέρω αν είναι και τόσο αισιόδοξο.
    Χαχαχαχααααα!!! :)))
    Μήπως πρέπει ν' αρχίσουμε τις προσπάθειες μείωσης του πληθυσμού του πλανήτη και όχι αύξησής του;
    Λέω εγώ τώρα... μήπως...

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νομίζω ότι επίσης είναι μια από τις σπάνιες (αν όχι η μονη) περιπ΄τωσεις, που μπορούμε να φερθούμε τελείως με το ενστικτό μας, χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα. Γι αυτό και υπάρχουν απόψεις που λένε ότι όσο πιο αγχώδη, πιεστική κτλ ζωή κάνει κάποιος, τόσο πιο "πε΄ριεργα" βίτσια έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mahler76 έχει κάνει γυμνά βίντεο ο Χατζηγιάννης; ουαου δεν τον είχα για τόσο προχωρημένο..

    Lilith αισιόδοξο είναι βρε. Γιατί ο πλανήτης μπορεί να έχει γεμίσει κόσμο αλλά η Ελλάδα έχει πρόβλημα με την ανανέωση του πληθυσμού. Άρα χρειάζεται να κάνει ο καθένας ό,τι μπορεί ;)
    Καλημέρα και καλή βδομάδα!

    Lina όντως όσο αφήνεσαι τόσο περισσότερο το απολαμβάνεις. Όσο για τα βίτσια δεν το ήξερα αυτό αλλά είναι απόλυτα λογικό τώρα που το σκέφτομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/1/10, 2:11 μ.μ.

    σεξάκι ναιιιιι

    εγώ λέω να κάνουμε και μια καμπάνια για σεξάκι στους μιζεροανάγωγους που κυκλοφορούν έξω για να γελάσει και λίγο το χειλάκι τους... αν όλοι ήταν λίγο πιο χορτάτοι απο σεξάκι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος

    χμ χμ να αρχίσω να ανησυχώ ότι είμαι αρρωστάκι που δεν έχω και ιδιαίτερα πιεστική ζωή αλλά από βίτσια ουυυυ; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όχι καλέ δεν έχει κάνει, άλλα τα ψάχνουν στο μπλόγκ μου χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Lydia μου σίγουρα θα γελάσει το χειλάκι τους δεν το συζητώ. Όσο για τα βίτσια δεν ξέρω, όπως είπα ήδη μεταξύ συναινούντων ενηλίκων όλα είναι οκ ;)

    mahler είπα κι εγώ.. αν και σίγουρα δε θα έκανε κακό στην εικόνα του... χιχιχιιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο έρωτας μπορεί να είναι σεξ, το σεξ όμως ποτέ δεν είναι έρωτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...