15 Δεκ 2009

Στολίδια κι ο Αποκεφαλισμένος Άη Βασίλης + UPDATE VIDEO

Προσπαθώντας να μπω στο "πνεύμα των Χριστουγέννων" είπα να βάλω ένα δεντράκι στο μπλογκ. Αφού στο σπίτι δεν στολίζω τίποτα εκτός από κάρτες κι ένα μικρό βασιλάκι, τουλάχιστον να δώσω στο μπλογκ μια χριστουγεννιάτικη νότα...




Τώρα γιατί δε στολίζω;  (έχω και λόγους βεβαίως-βεβαίως)

1ο βαριέμαι.. οικτρά
2ο κι άκρως σημαντικό είναι και το ότι αν στολίσω θα πρέπει να ξεστολίσω. Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο καταθληπτικό και νταουνιάρικο πράγμα από το να κατεβάζω και ξεστολίζω τα στολιδάκια των Χριστουγέννων. 
Μια χρονιά είχα στολίσει όλο το σπίτι με κάτι τεράστιες κατακόκκινες μπάλες, τις είχα βάλει παντού σε πόμολα πόρτων, σε παράθυρα, σε όλα τα έπιπλα, όπου μπορείς να φανταστείς εκτός.. από την τουαλέτα. Αυτά τα στολίδια λοιπόν έμειναν στη θέση τους μέχρι το καλοκαίρι. Ναι ναι μέχρι που γέμισαν με άμμους από τα μπάνια και λίγο copertone κι αναγκάστηκα να τα κατεβάσω. Τόσο πολύ μισώ να κατεβάζω στολίδια. 
3ο δεν έχω παιδί να τα χαρεί. 
4ο έχω όμως σκυλάκι που μια χαρά θα τα μασουλούσε αν τα έβρισκε μπροστά του :))

Άρα μ'αυτά και με κείνα το σπίτι και φέτος θα μείνει μακριά από τα γιορτινά και φωτεινά στολίδια και παιχνίδια.

Όμως η γειτονιά και τα αμέτρητα ράουντ-αμπάουτ (κυκλικοί κόμβοι) της Λεμεσού έχουν στολιστεί όμορφα ως επί τω πλείστω και μου αρκεί να τα βλέπω αυτά. 

Μόνο ο αποκεφαλισμένος Άγιος Βασίλης με τα τεράστια γουρλωτά μάτια στο ράουντ-αμπάουτ Αγίου Νικολάου είναι το χειρότερο στολίδι με διαφορά που έχω δει στη ζωή μου. Για όσους δεν είχαν την "τύχη" να το δουν είναι ένα κεφάλι που είναι καρφωμένο μέσα στο σιντριβάνι και γυρνάει γύρω-γύρω (για να φαίνεται από παντού και να τρομοκρατεί όλα τα παιδιά που το βλέπουν). Είναι γεμάτο φωτάκια το κεφάλι του και η βάση του... λαιμού του, τα μάτια του και γενικά η έκφραση του είναι του στυλ "είσαι κακό παιδί δεν το συζητώ γι'αυτό θα σε κυνηγήσω με τα γαλάζια γουρλωτά μάτια μου μέχρι να σε φάω!" 

Είμαι σίγουρη πολλά παιδιά ήδη ουρλιάζουν στον ύπνο τους και βλέπουν εφιάλτες με τον αποκεφαλισμένο Αγ.Βασίλη να τους κυνηγά. Εδώ εγώ που είμαι μεγάλη και τρομάζω τι να σκεφτεί ένα παιδάκι; Δυστυχώς δε βρίσκω καμιά φωτογραφία να ανεβάσω να εκφοβίσω και τα παιδιά εδώ! :) 

Εκτός κι αν βγάλω εγώ μια και την ανεβάσω για να δείτε κι εσείς για τι πρόσωπο μιλάμε... Αναμείνατε στο ακουστικό σας! 





UPDATE VIDEO

Λοιπόν επειδή ο αποκεφαλισμένος.. μορφονιός δεν μου καθόταν με τίποτα να τον αποθανατίσω τον τράβηξα βίντεο και σας τον προσφέρω σήμερα. Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο, έστω και λίγο, το τρομακτικό του βλέμμα.. 






Μα γιατί κανείς δεν είδε το βίντεο που τράβηξα με κόπους κι αγωνίες;! κλαααααψψψψ-λυγγγγγγγμ

9 σχόλια:

  1. να περασεις τελεια οπως και να χει! φιλια κουκλα,ουτε κι εμενα αρεσουν οι γιορτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα μού φαίνεται ότι κατά βάθος ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ τα Χριστούγεννα!!! :)))
    Τη νούμερο 3 δικαιολογία να μην την ξανακούσω γιατί θα γίνω έξω φρενών (πάλι)!
    Εμείς δηλαδή τι είμαστε καλή μου DaisyCrazy?????
    Ε;;;;;;
    Περιμένω να στολίσεις δέντρο και να μου φέρεις αποδεικτική φωτογραφία!
    Όλοι ψυχοπλακωνόμαστε στο ξεστόλισμα αλλά άμα ήταν έτσι, δε θα ζούσαμε τίποτα όμορφο γιατί κάποια στιγμή θα τελείωνε και θα στεναχωριόμασταν!
    Όπως καταλαβαίνεις, έχεις μπλέξει φέτος μαζί μου! :)))
    Όσο για τον... αποκεφαλισμένο Άη Βασίλη, πρέπει να μαζέψετε υπογραφές για να διώξετε τον "καλόγουστο" διακοσμητή που είναι υπεύθυνος για το... έκτρωμα! Τουλάχιστον να μην το έχετε και του χρόνου.

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γιορτή να είναι μέσα στην ψυχή σου και και όλα τ άλλα είναι μόνο στολίδια, μην σκας δεν είναι υποχρεωτικό να γεμίσουμε το σπίτι :))

    Να περάσεις υπέροχα ότι κι αν κάνεις

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. spy_force καλή μου κι εσύ να περάσεις τέλεια! Το δικαιούσαι πιο πολύ από όλες κι όλους μας μετά από το καλοκαίρι που πέρασες. Φιλάκια

    Lilith λες να τα λατρεύω και να τα μισώ μαζί; :) Δεντρο μη περιμένεις από μένα! Τον Άη Βασίλη τον θεωρούν από ότι είδα στον τύπο φοβερό 'δημιούργημα' γιατί είναι περιστρεφόμενος. Μη χε...! Έχεις δίκιο πρέπει να μαζέψουμε υπογραφές!
    Φιλία!

    Σταλαγματιά έχεις απόλυτο δίκιο! Δε μπορούσα να το αποτυπώσω καλύτερα εγώ :)
    Κι εσύ να περνάς όμορφα και να είσαι χαρούμενη γλυκιά μου.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Axa! εγώ θα ήθελα να δώ τη φώτο πάντως!! και νόμιζα ότι μόνο εδώ βάζουν "βλακείες" στα ράουντ αμπάουτ :-) μα τι λέξη κι αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάλι λέω "αμάν πότε θα περάσουν να ησυχάσω". Ε, δεν τις μπορώ πλέον τις γιορτές. Λές να ναι καμιά κλιμακτήριος τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Global μου κάθε μέρα που περνώ προσπαθώ να τον βγάλω φώτο να τον δείτε κι εσείς αλλά δε μου κάθεται :)) Που θα μου πάει όμως θα τον αποθανατίσω και θα σας τον προσφέρω. Όχι δεν είναι μόνο εκεί που τα κάνουν αυτά, μια χρονιά μάλιστα είχαν βάλει καλικάντζαρους τα Χριστούγεννα και πήγαν κάποιοι και τους έκαναν κομμάτια μια νύχτα. Από γούστο δυστυχώς δεν τους περισσεύει..

    ΑΑΤΟΝ μου εγώ το λέω αυτό εδώ κι ένα μήνα! :) Δεν νομίζω να είναι κλιμακτήριος μάλλον είναι μπούκτισμα. Ειδικά εσείς εκεί που 'χετε και φωτάκια ολόχρονα στους δρόμους. Απίστευτη εντύπωση μου'κανε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχα για τον αποκεφαλισμένο Άγιο Βασίλη, μήπως γιορτάζουν την Γαλλική Επανάσταση? Κι εγώ το σπίτι δεν το στολίζω πια, είναι μικρό και το δέντρο τεράστιο. άσε που, τώρα που το σκέφτηκα, με επισκέπτονται 2 γατάκια κάθε μέρα και θα ήταν χαρά τους να αναλάβουν το δέντρο και τα στολίδια. Οπότε κι εγώ στόλισα με δέντρο το Facebook. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. xalki λες να έχουν στο μυαλό ένα σημαντικό μήνυμα να μας στείλουν με τον αποκεφαλισμό του; χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...