19 Ιουν 2009

Πάθος για φιλία?!!



Είναι ένα παιδί στη δουλειά, ο καλύτερος συνάδελφος που έχω γνωρίσει. Δεν έρχεται συχνά στο γραφείο και όταν έρθει έρχεται για να μιλήσει με τον άλλο δίπλα. Είναι φοβερά ευγενικός, λέει πάντα καλημέρα, μιλά φυσικά και με ενδιαφέρον στο συνομιλητή του. Ντύνεται πολύ ωραία και φτιάχνει όμορφα τα μαλιά του. Τέτοιο γλυκό και καλό άτομο δεν έχει δεύτερο εδωμέσα.

Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους μπαίνουν στο γραφείο, βλέπουν δύο άτομα και δεν λένε ούτε ένα γεια σε μένα... όταν δεν με χρειάζονται. Όχι ο Άνδρεας*. Ο Ανδρέας είναι φοβερό άτομο. Ειλικρινά δεν έχω ξανασυναντήσει το τελευταίο χρόνο άτομο τόσο άνετο και ενδιαφέρον σαν αυτό.

Και αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θα ήθελα πολύ να ήμασταν φίλοι. Όχι απλά συνάδελφοι. Πρώτη φορά αισθάνομαι έτσι για άτομο. Αλλά πραγματικά νιώθω ότι θα κάναμε φοβερή παρέα και θα περνούσαμε καλά. Φυσικά ένα τέτοιο άτομο σίγουρα θα έχει ένα κάρο φίλους. Αλλά έτσι με έπιασε ένα πάθος για να γίνω φίλη αυτού του ανθρώπου. Είναι παράλογο άραγε; Δεν ξέρω αλλά τον συμπαθώ τρομέρα!!

6 σχόλια:

  1. Τι όμορφο να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι δίπλα μας..
    Να γίνεται φίλοι..
    Να του το προτείνεις.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. jacki μου ναι είναι όμορφο. σου φτιάχνει τη μέρα ένα τέτοιο άτομο και από ότι είδα κερδίζει και τον πιο "σκληρο" συνομιλητή με τη συμπεριφορά του.
    Καλήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελπιζω οχι μονο φιλοι,να γινετε και περισσοτερα!!

    καλημερα κουκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στελλίτσα καλήμερα! Περισσόερα μάλλον όχι αλλά φίλοι θα ήταν καλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν του έστελνες μια τέτοια will you be my friend καρτούλα; :-)

    Αν και οι πιθανότητες να το εκλάβει (ο γνήσιος κυπραίος) σαν will you be my lover είναι πολλές!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ουφ! ναι δίκιο έχεις :) εγώ όμως για φιλία μίλησα όχι για οτιδήποτε άλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...