13 Απρ 2009

8 "μυστικά"

Με κάλεσε η RAVEN σ' ένα παιχνιδάκι κι έτσι ορίστε κάποια πραγματάκια που δεν γνωρίζετε για μένα.

1) έχω ένα σκυλάκι μικρό, άκρως παιχνιδιάρικο και απολύτως τρελό τον Snoopy. από μικρή λάτρευα και είχα γατούλες. πρώτη φορά απέκτησα σκυλάκι και είναι σκέτη τρέλα, αεικίνητος, ακούραστος, τρέχει πάνω-κάτω αν και μπεμπουλίνης. είναι φοβερός.


2) είχα φτιάξει μπλογκ από το 2006 και δεν ήξερα τι να το κάνω :)) τελικά με τα 3+ που έχω τώρα, μάλλον βρήκα..

3) έχω μια μικρότερη αδελφή, που είναι πολύ διαφορετική από μένα σε πολλές επιλογές της (επαγγελματικές, ζωής κτλ), αλλά σε πολλά θέματα συμφωνούμε και μοιάζουμε. όταν είμασταν μικρές τσακωνόμασταν σ υ ν ε χ ε ι α! πάντα στο τέλος εγώ την πλήρωνα φυσικά, αφού υποτίθεται πως ήμουν η "μεγάλη και λογική". έπεφτε και πολύ ξύλο, γρατσουνιές, μαλλιοτραβήγματα και άλλα "αδελφικά". από τότε το έχει γυρίσει στη γυμναστική και τις πολεμικές τέχνες και εννοείται ότι πλέον μπορει να με κανει του αλατιού ανα πάσα στιγμή. απ’ ότι λέει ήμουν η αιτία που έγινε δυναμική, άρα βγήκε και κάτι καλό από τους καβγάδες μας :)


4) από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με τα pc και το internet δεν μπορώ να ξεκολλήσω.. και ούτε θέλω δηλαδή. δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό. ώρες-ώρες αναρωτιέμαι πως άντεχα παλιά να έχω pc στο σπίτι (προ αμνημονεύτων ετών, αρχές δεκαετίας ’90) και να μην το παιδεύω. το pc και το internet μου έφεραν πράγματα (γνώσεις, ασχολίες, κ.α. πολλά) στη ζωή μου που αλλιώς δεν θα είχα. ευχαριστώ το world wide web και τη microsoft για τις ευγενικές χορηγίες ;)


5) έχω ένα αυτοκινητάκι μικρό, κατσαριδάκι και το λατρεύω γιατί μπορώ να παρκάρω όπου θέλω μ’ αυτό. χώνεται κυριολεκτικά παντού άνετα και ξεχώνεται εξίσου εύκολα. :) δεν το έχω πολλά χρόνια αλλά έχει πάρα πολλά χιλιόμετρα γιατί δεν είχαμε άλλο και μ’αυτό πήγαμε του κόσμου τις εκδρομές. πάντα μας έβγαζε ασπροπρόσωπους. είναι το αγαπημένο μου και το αποκαλώ χαϊδευτικά "το μικρό".

6) αγαπώ πάρα πολύ την άνοιξη. είναι η εποχή που η φύση αναγεννιέται, τα ζώα και οι άνθρωποι ερωτευόμαστε.. μ’ αρέσει που κάθε πρωί και βράδυ μοσχοβολούν οι δρόμοι από τα λουλούδια, τα δέντρα που ανθίζουν.

7) λατρεύω τη θάλασσα. μπορώ να κάθομαι να την κοιτάω με τις ώρες. τα χρώματα που παίρνει είναι τόσα πολλά και μαγικά.. και μ’ αρέσει να ταξιδεύω με πλοίο. να βρίσκομαι στη μέση του πελάγους και παντού τριγύρω να βλέπω μόνο το βαθύ μπλε.. το καλύτερο μου!


8) αγαπώ το φεγγάρι, ειδικά όταν είναι ολόγιομο και κατακκόκινο αφού μόλις έχει ανατείλει και βρίσκεται στη σκόνη της γης. φοβερό θέαμα! με μαγεύει όμως και το φως του φεγγαριού πάνω στη θάλασσα..



4 σχόλια:

  1. Ψυχή μου τι φατσούλα είναι αυτή;
    Σκέτη γλυκά είναι το σκυλάκι σου : )))
    Ξέρω τι σημαίνει αδερφική σχέση με όλα τα γνωστά που ανέφερες.
    Όσο για την θάλασσα το φεγγάρι και την άνοιξη τι να πω,
    Προσυπογράφω!
    Καλή Μ.εβδομάδα και καλό Πάσχα
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι είναι γλύκας και χαδιάρης τρομερός :)) τέτοια ενέργεια όμως δεν περίμενα να έχει. δεν κάθεται λεπτό.. τόσο που αν τύχει να ξαπλώσει 1 λεπτό σηκώνεται και αμέσως τεντώνει τα μπρος και πίσω ποδαράκια του να ξεπιαστεί!
    καλή Μ.εβδομάδα!
    φιλιά Αναστασία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ax τη καλά που μ'εστειλες εδώ από το σχόλιό σου, οχι μονο γιατί γνώρισα τον γλυκοσνούπη αλλά γιατί διάβασα και τα υπόλοιπα!! Θερμές καλημέρες και φιλιά στον Σνουπάκο:-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι με έμαθε ένας ο φίλος μπλογκερ κούνελος πως να το κάνω :)
    Ο Σνούπυ τώρα μεγάλωσε και είναι αφασία, πολύ άτακτος αλλά μεγάλη απόλαυση!
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...