19 Μαρ 2009

Έρωτας

Ξυπνάς ένα πρωί κι ο έρωτας ξεχυλίζει, σε πλημμυρίζει. Είναι όντως εκεί! Είναι όντως αληθινός. Τον νιώθεις παντού, στα άψυχα πράγματα, στα ζώα, τη φύση, τον ουρανό, το φεγγάρι.. Βρίσκεται μέσα σου. Σε τρελλαίνει, σ' αρρωσταίνει.

Σε φοβίζει η απόλυτη εξάρτηση σου απ' αυτόν αλλά την αποζητάς σαν τρελή. Κάνεις σαν μωρό στη μυρωδιά του, το άγγιγμα του. Σου ξυπνά όλες μα όλες κυριολεκτικά τις αισθήσεις. Σε κάνει να αισθάνεσαι απολύτως ζωντανή. Σε κάνει να πετάς. Να πετάς ψηλά πολύ, χωρίς φτερά. Δεν τα χρειάζεσαι! Ο έρωτας είναι η δύναμη που σε σπρώχνει, σε πετάει ψηλά.


Κι αν το ανέβασμα ψηλά σε προετοιμάζει για μεγαλύτερη πτώση δεν σε νοιάζει. Καθόλου! Γιατί μόνο ο έρωτας σε αφορά τέτοιες ώρες. Χωρίς αυτόν δε ζεις. Απλά περιμένεις. Περιμένεις να ξαναρθει να σ' αγκαλιάσει ξανά.

Έρωτά μου αγιάτρευτε
και καημέ μου μεγάλε
ιστορία μου όμορφη
της ζωής μου φινάλε

Έρωτά μου έρωτα μου έρωτα μου
μόνο έσυ με κυβερνάς
είσαι εσύ το κάτι άλλο
στην καρδιά μου
μες στις φλέβες μου κυλάς

Έρωτά μου παράξενε
μακριά σου δεν κάνω
αν σε χάσω καλύτερα
προτιμώ να πεθάνω

Έρωτά μου έρωτα μου έρωτα μου
είσαι εσύ το κάτι άλλο

μες στις φλέβες μου κυλάς

2 σχόλια:

  1. Οι μεγάλοι έρωτες ενέχουν το κίνδυνο της μεγάλης πτώσης αλλά κάθε φορά αξίζει το κόπο. Ποιο το νόημα της ύπαρξης μας αν πάψουμε να πιστεύουμε ότι ακόμα και τις "ξηρές περιόδους" μας περιμένει λίγο πιο κάτω ο Έρωτας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς φίλε μου! Ζωή χωρίς έρωτα δεν είναι ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...